تسکین مفاصل با این گیاهان


پایگاه خبری لقمه: آرتروز یک بیماری مفصلی با شروعی تدریجی، مزمن و پیش‌رونده است که درآن، غضروف مفصلی آسیب می‌بیند و استخوان نزدیک مفصل تغییراتی پیدا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، برجستگی‌های کوچک استخوانی به نام استئوفیت اطراف مفصل به وجود می‌آید. نام دیگر آن استئوآرتریت است.

اولین علامت آرتروز، درد عمقی مفصل است. این درد با فعالیت بدنی بدتر و با استراحت بهتر می‌شود. هنگام بیدار شدن از خواب، بیمار احساس می‌کند مفاصل او سفت و خشک شده و پس از پنج تا 10 دقیقه این حالت از بین می‌رود.
 
با پیشرفت بیماری آرتروز، به مرور زمان دامنه حرکات مفصل گرفتار، کمتر شده، ممکن است مفصل خشک و بی‌حرکت شود، به طوری که گاهی بیمار، ترس از زمینگیر شدن دارد .
این بیماری از دهه سوم زندگی شروع می‌شود. در 40 سالگی تقریبا اکثر افراد جامعه دچار تغییرات آرتروزی می‌شوند، ولی در بیشتر آنها علائم بالینی دیده نمی‌شود. آرتروز شروعی تدریجی و سیری پیش رونده دارد و سال به سال شدیدتر می‌شود.
 
مفصل زانو به دلیل این که تحمل کننده وزن است، تحت فشار و آرتروز بیشتری است‌. از مهم‌ترین عوامل زمینه ساز آرتروز می‌توان به سن بالای 45، ضربه شدید به مفاصل و استفاده مکرر از آنها، اضافه وزن، عوامل ارثی، مؤنث بودن، فشار روی مفاصل و ضعف عضلانی و در نهایت ابتلا به بیماری‌هایی مثل نقرس و آرتریت روماتوئید اشاره کرد که ساختمان و عملکرد طبیعی غضروف‌ها را مختل می‌کند .
 
آرتروز بهبود قطعی نداشته، اقدامات درمانی صرفا جنبه تسکینی دارد، ولی می‌توان با آموزش لازم به بیماردرباره ماهیت بیماری، علل ایجادکننده و تشدید کننده بیماری را کنترل کرد.
برای درمان آرتروز می‌توان از روش‌های دارویی و غیر‌دارویی بهره گرفت. روش دارویی شامل مصرف داروها به صورت خوراکی، تزریق داخل مفصلی یا موضعی است.
امروزه مکمل‌های متنوعی برای تسکین علائم آرتروز وجود دارد. یکی از ترکیباتی که به این منظور مصرف می‌شود، فرآورده‌های حاوی عصاره آووکادو و سویا هستند. آووکادو و سویا دارای ویتامین‌های متعدد و ترکیبات ضد التهابی است که مصرف خوراکی آنها به طور منظم، موجب تخفیف دردهای زانو و مفاصل می‌شود. روغن آووکادو دارای ویتامین‌های A،B،C، D،H، E و K است و ارزش غذایی زیادی دارد.
 
همچنین ایزوفلاون‌های سویا التهاب مفاصل را کاهش داده، بافت غضروف را بهبود می‌بخشد و در نهایت سبب کاهش درد می‌‌شود. بعضی مطالعات بیان می‌کند ترکیبات حاوی سویا و آووکادو به دلیل استفاده یک بار در روز و نداشتن عوارض جانبی قابل توجه می‌توانند جایگزین مناسبی برای داروهای ضد درد مانند دیکلوفناک باشند.البته این فرآورده‌ها آهسته اثر و طولانی اثرهستند، به این شکل که برای ایجاد اثرات درمانی حداقل سه ماه نیاز به مصرف دارند اما پس از مصرف به مدت زمان کافی، اثرات درمانی آن حتی بعد از قطع درمان تا هشت ماه باقی خواهد ماند.به طور کلی برای دستیابی به نتایج بهتر توصیه می‌شود، فرآورده‌های حاوی سویا و روغن آووکادو حداقل شش ماه متوالی مورد استفاده قرار گیرد.
 
 
مهم‌ترین عوارض جانبی ناشی از مصرف این فرآورده‌ها عوارض گوارشی شامل نفخ، تهوع و یبوست است که در صورت مصرف دارو همراه غذا بدون عارضه خواهد بود.
آووکادو با تعدادی از داروها از جمله وارفارین تداخل دارد. سویا نیز با لووتیروکسین، وارفارین و آهن تداخل مصرف دارد. بنابراین توصیه می‌شود، مصرف همزمان با داروهای رقیق‌کننده خون از جمله وارفارین و آسپرین زیر نظر پزشک باشد.
 
دکتر کاوه سالارمند - داروساز

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 13378 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان بازدید: 2893 ساعت: 12:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راهکار اصلی مقابله با درد آرتروز ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
2 برای کاهش درد مفاصل چه نوشیدنی هایی مناسب است ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد
3 آیا مصرف زنجبیل به تسکین درد مفاصل کمک می کند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
4 آرتروز روماتوئید را با مصرف این مواد خوراکی تسکین دهید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
5 مبارزه با التهاب مفاصل با مصرف کلم بروکلی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور
6 ارتباط «ایبوپروفن» با افزایش فشارخون ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
7 چه کسانی آناناس نخورند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 6 توصیه غذایی برای بیماران مبتلا به استئوآرتریت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۵ خرداد
9 خواص آب گیلاس ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت
10 10 فایده زردچوبه برای سلامتی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم‌های فاقد کربوهیدرات‌ خطر سرطان را بالا می‌برند متخصصان حوزه‌ی تغذیه معتقدند برخی از رژیم‌های غذای...

  آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلط...

  قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.
چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
آیا مولتی‌‌ویتامین‌ها چاق می‌کنند؟ مولتی‌ویتامین‌ها باعث افزایش وزن نمی‌شوند. در حقیقت مصرف مولتی‌ویتامین در افراد دچار اضافه‌وزن باعث کاهش وزن هم می‌شود.