افزایش ۲۵ درصدی قیمت نهاده‌ها/ خطر آنفولانزای حادپرندگان در کمین است


پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذا از رشد ۲۵ درصدی قیمت ذرت و سویا طی دو ماه اخیر در بازار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ناصر نبی پور رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در گفتگویی، از رشد 25 درصدی قیمت ذرت و سویا طی دو ماه اخیر در بازار خبر داد و گفت: اکنون قیمت  هر کیلو سویا از 1350 به  1720 تا 1730 و ذرت از 600 به 920 تا 930 تومان رسیده است.

 
به گفته وی قیمت هر کیلو کنجاله سویا به نسبت هفته گذشته 30 تا 40 تومان و ذرت 20 تا 30 تومان افزایش داشته است.
 
نبی پور با اشاره به دلایل تنش قیمت نهاده ها در بازار افزود:  علی رغم آنکه در چند سال اخیر قیمت ذرت و سویا در بازارهای جهانی کاهش یافته است، اما شایعاتی مبنی بر تبدیل نرخ ارز مبادله ای به آزاد برای واردات نهاده ها و کاهش عرضه  دلیل اصلی نوسانات قیمت در بازار به شمار می رود.
 
این مقام مسوول با اشاره به اینکه متوسط قیمت هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری 5200 تومان است، بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت نهاده ها به طور متوسط 480 تومان هزینه تمام شده تولید بالا رفته که با احتساب سود مرغدار قیمت منطقی هر کیلو تخم مرغ 5 هزار و 300 تا 5 هزار و 400 تومان است.
 
نبی پور نرخ هر شانه تخم مرغ درب مرغداری را 10 هزار و 500، معادل دانه ای 350 تومان اعلام کرد.
 
مشکلی در تولید تخم مرغ وجود ندارد
 
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه در تولید تخم مرغ مشکلی وجود ندارد، گفت: روزانه به طور متوسط 2500 تا 2600 تن تخم مرغ در کشور تولید می شود و تنها مرغداران از افزایش قیمت تمام شده تولید گلایه مند هستند.
 
رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار با بیان اینکه اکثر کشورهای دنیا با خطر آنفولانزا حاد پرندگان روبرو هستند، بیان کرد: به مرغداران توصیه می شود که به طور مرتب واحدهای خود را ضد عفونی کنند.
 
وی از تلفات مرغ در برخی استان ها خبر داد و گفت:  تا کنون سازمان دامپزشکی دلیل این تلفات را اعلام نکرده است، به همین خاطر نمی‌توان  اظهار نظر قطعی را جع به شیوع آنفولانزا حاد پرندگان داشت.
 
نبی پور با بیان اینکه صادرات تخم مرغ متوقف شده است، تصریح کرد: با توجه به قیمت های کنونی تخم مرغ، امکان رقابت در بازارهای هدف وجود ندارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13391 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان بازدید: 2644 ساعت: 4:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
8 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

  توصیه‌های بهداشتی برای غذای عزاداران محرم با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهب...

  غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
رژیم لاغری مناسب حاوی تمام مواد غذایی است یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: به طور کلی به افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، توصیه می‌شود که مقدار غذای مصرفی خود را به دو سوم تا نصف قبل برسانند.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟ یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.