افزایش ۲۵ درصدی قیمت نهاده‌ها/ خطر آنفولانزای حادپرندگان در کمین است


پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذا از رشد ۲۵ درصدی قیمت ذرت و سویا طی دو ماه اخیر در بازار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ناصر نبی پور رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران در گفتگویی، از رشد 25 درصدی قیمت ذرت و سویا طی دو ماه اخیر در بازار خبر داد و گفت: اکنون قیمت  هر کیلو سویا از 1350 به  1720 تا 1730 و ذرت از 600 به 920 تا 930 تومان رسیده است.

 
به گفته وی قیمت هر کیلو کنجاله سویا به نسبت هفته گذشته 30 تا 40 تومان و ذرت 20 تا 30 تومان افزایش داشته است.
 
نبی پور با اشاره به دلایل تنش قیمت نهاده ها در بازار افزود:  علی رغم آنکه در چند سال اخیر قیمت ذرت و سویا در بازارهای جهانی کاهش یافته است، اما شایعاتی مبنی بر تبدیل نرخ ارز مبادله ای به آزاد برای واردات نهاده ها و کاهش عرضه  دلیل اصلی نوسانات قیمت در بازار به شمار می رود.
 
این مقام مسوول با اشاره به اینکه متوسط قیمت هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری 5200 تومان است، بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت نهاده ها به طور متوسط 480 تومان هزینه تمام شده تولید بالا رفته که با احتساب سود مرغدار قیمت منطقی هر کیلو تخم مرغ 5 هزار و 300 تا 5 هزار و 400 تومان است.
 
نبی پور نرخ هر شانه تخم مرغ درب مرغداری را 10 هزار و 500، معادل دانه ای 350 تومان اعلام کرد.
 
مشکلی در تولید تخم مرغ وجود ندارد
 
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه در تولید تخم مرغ مشکلی وجود ندارد، گفت: روزانه به طور متوسط 2500 تا 2600 تن تخم مرغ در کشور تولید می شود و تنها مرغداران از افزایش قیمت تمام شده تولید گلایه مند هستند.
 
رییس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار با بیان اینکه اکثر کشورهای دنیا با خطر آنفولانزا حاد پرندگان روبرو هستند، بیان کرد: به مرغداران توصیه می شود که به طور مرتب واحدهای خود را ضد عفونی کنند.
 
وی از تلفات مرغ در برخی استان ها خبر داد و گفت:  تا کنون سازمان دامپزشکی دلیل این تلفات را اعلام نکرده است، به همین خاطر نمی‌توان  اظهار نظر قطعی را جع به شیوع آنفولانزا حاد پرندگان داشت.
 
نبی پور با بیان اینکه صادرات تخم مرغ متوقف شده است، تصریح کرد: با توجه به قیمت های کنونی تخم مرغ، امکان رقابت در بازارهای هدف وجود ندارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13391 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان بازدید: 2295 ساعت: 4:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
2 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
3 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
4 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
6 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
7 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
9 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
10 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 دلیل گرانی تخم مرغ چه بود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچک...

  چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...

  تغذیه‌ی مناسب برای پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تغذیه‌ی مناسب و فعالیت‌های بدنی مناسب راهی برای پی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.