نمکدان ها را بشکنید!


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.

به گزارش لقمه، فرزام بیدارپور در گفت و گویی با اشاره به اینکه براساس مطالعات انجام شده میانگین مصرف نمک در کردستان بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: نیاز روزانه بدن به نمک دو گرم است که مصرف این ماده در میان خانوارهای کردستانی روزانه پنج گرم است.

وی افزود: مصرف زیاد نمک می تواند عاملی برای بروز بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون باشد.

به گفته وی بر اساس بررسی های انجام شده 20 درصد جمعیت استان کردستان فشار خون بالا دارند که این رقم برابر با میانگین کشوری است.

وی فشار خون بالا و مشکلات قلبی و عروقی را یکی از عوامل اصلی سکته قلبی دانست و اظهار کرد: سالانه هزاران نفر براثر این بیماری جان خود را از دست می دهند.

وی خواستار فرهنگ سازی بیشتر از سوی رسانه ها در جهت کاهش مصرف نمک در میان خانوارهای کردستانی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه همچنین خواستار اصلاح فرهنگ مصرف در میان خانوارهای استان در جهت کاهش مصرف ترشیجات و نمک شد و گفت: نمکی که در هنگام پخت غذا استفاده می شود برای بدن کافی است و دیگر نیازی به مصرف آن در هنگام سرو غذا نیست.

بیدار پور با اشاره به باور غلط در میان مردم مبنی بر ضد عفونی کردن سبزیجات به وسیله نمک و یا نگهداری غذا در یخچال برای مدت طولانی با اضافه کردن نمک بیشتر، گفت: این موارد کاملا غلط است و توصیه نمی شود.  


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 5888 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 3454 ساعت: 4:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
2 راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
3 مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
4 6 علت اضافه وزن در مردان ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان
5 وقتی بهنوش بختیاری سیخ کباب دزدید! ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲ خرداد
6 8 تا از بدترین عادت‌های غذایی ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ اسفند
7 چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
آشنایی با خواص لاغری میوه‌ها همه ی ما تصور می کنیم که برای کاهش وزن و لاغری باید هر نوع ماده ی غذایی شیرین را از برنامه ی غذایی مان حذف کنیم. به خاطر اینکه این مواد غذایی حاوی قند بوده و کالری زیادی به بدن می رسانند.
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.
جوان رکورددار کاهش وزن ایرانی را بشناسید جوان 24 ساله سنندجی که طی مدت هشت ماه و 20 روز، 117 کیلوگرم از وزنش را کم کرده بود، تصمیم دارد تا رکورد خود را در ایران و جهان به ثبت برساند.