نمکدان ها را بشکنید!


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.

به گزارش لقمه، فرزام بیدارپور در گفت و گویی با اشاره به اینکه براساس مطالعات انجام شده میانگین مصرف نمک در کردستان بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: نیاز روزانه بدن به نمک دو گرم است که مصرف این ماده در میان خانوارهای کردستانی روزانه پنج گرم است.

وی افزود: مصرف زیاد نمک می تواند عاملی برای بروز بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون باشد.

به گفته وی بر اساس بررسی های انجام شده 20 درصد جمعیت استان کردستان فشار خون بالا دارند که این رقم برابر با میانگین کشوری است.

وی فشار خون بالا و مشکلات قلبی و عروقی را یکی از عوامل اصلی سکته قلبی دانست و اظهار کرد: سالانه هزاران نفر براثر این بیماری جان خود را از دست می دهند.

وی خواستار فرهنگ سازی بیشتر از سوی رسانه ها در جهت کاهش مصرف نمک در میان خانوارهای کردستانی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه همچنین خواستار اصلاح فرهنگ مصرف در میان خانوارهای استان در جهت کاهش مصرف ترشیجات و نمک شد و گفت: نمکی که در هنگام پخت غذا استفاده می شود برای بدن کافی است و دیگر نیازی به مصرف آن در هنگام سرو غذا نیست.

بیدار پور با اشاره به باور غلط در میان مردم مبنی بر ضد عفونی کردن سبزیجات به وسیله نمک و یا نگهداری غذا در یخچال برای مدت طولانی با اضافه کردن نمک بیشتر، گفت: این موارد کاملا غلط است و توصیه نمی شود.  


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 5888 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 1629 ساعت: 4:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نمک موجب افزایش سدیم بدن و فشار خون می شود ۱۳۹۴ شنبه ۳ بهمن
2 راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
3 مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
4 6 علت اضافه وزن در مردان ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان
5 وقتی بهنوش بختیاری سیخ کباب دزدید! ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲ خرداد
6 8 تا از بدترین عادت‌های غذایی ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ اسفند
7 چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تاثیر قهوه بر اشتها مطالعات نشان می‌دهد قهوه تاثیرات مثبت زیادی بر روی...

  میوه‌های پاییزی لاغرتان می‌كند بهترین روش برای جلوگیری از معضل چاقی در این فصل اس...

  بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی می‌شناسیم و می‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
ماجرای دوستان مدرسه ای و تاسیس کافه بیرون بر پایگاه خبری لقمه: بعضی کافه‌ها هستند که حال و روزشان با بقیه فرق می‌کند، با اینکه کوچک هستند، اما تاریک و مه‌آلود نیستند؛ آن‌ها حرف‌های تازه‌ای برای گفتن دارند.
امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.
شادابی پوست با پرتقال پوست میوه ها، حاوی بیشترین مواد مغذی است. پوست پرتقال نیز خواص خود را دارد که در این مطلب از «MSN» به آن پرداخته شده است.

حامیان