نمکدان ها را بشکنید!


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.

به گزارش لقمه، فرزام بیدارپور در گفت و گویی با اشاره به اینکه براساس مطالعات انجام شده میانگین مصرف نمک در کردستان بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: نیاز روزانه بدن به نمک دو گرم است که مصرف این ماده در میان خانوارهای کردستانی روزانه پنج گرم است.

وی افزود: مصرف زیاد نمک می تواند عاملی برای بروز بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون باشد.

به گفته وی بر اساس بررسی های انجام شده 20 درصد جمعیت استان کردستان فشار خون بالا دارند که این رقم برابر با میانگین کشوری است.

وی فشار خون بالا و مشکلات قلبی و عروقی را یکی از عوامل اصلی سکته قلبی دانست و اظهار کرد: سالانه هزاران نفر براثر این بیماری جان خود را از دست می دهند.

وی خواستار فرهنگ سازی بیشتر از سوی رسانه ها در جهت کاهش مصرف نمک در میان خانوارهای کردستانی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه همچنین خواستار اصلاح فرهنگ مصرف در میان خانوارهای استان در جهت کاهش مصرف ترشیجات و نمک شد و گفت: نمکی که در هنگام پخت غذا استفاده می شود برای بدن کافی است و دیگر نیازی به مصرف آن در هنگام سرو غذا نیست.

بیدار پور با اشاره به باور غلط در میان مردم مبنی بر ضد عفونی کردن سبزیجات به وسیله نمک و یا نگهداری غذا در یخچال برای مدت طولانی با اضافه کردن نمک بیشتر، گفت: این موارد کاملا غلط است و توصیه نمی شود.  


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 5888 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 3798 ساعت: 4:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
2 راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
3 مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
4 6 علت اضافه وزن در مردان ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان
5 وقتی بهنوش بختیاری سیخ کباب دزدید! ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲ خرداد
6 8 تا از بدترین عادت‌های غذایی ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ اسفند
7 چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

  5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.