نمکدان ها را بشکنید!


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان میزان مصرف روزانه نمک در میان خانوارهای کردستانی را سه گرم بیشتر از نیاز بدن به مصرف این ماده دانست و نسبت به تبعات مصرف بی رویه این ماده هشدار داد.

به گزارش لقمه، فرزام بیدارپور در گفت و گویی با اشاره به اینکه براساس مطالعات انجام شده میانگین مصرف نمک در کردستان بالاتر از میانگین کشوری است، گفت: نیاز روزانه بدن به نمک دو گرم است که مصرف این ماده در میان خانوارهای کردستانی روزانه پنج گرم است.

وی افزود: مصرف زیاد نمک می تواند عاملی برای بروز بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون باشد.

به گفته وی بر اساس بررسی های انجام شده 20 درصد جمعیت استان کردستان فشار خون بالا دارند که این رقم برابر با میانگین کشوری است.

وی فشار خون بالا و مشکلات قلبی و عروقی را یکی از عوامل اصلی سکته قلبی دانست و اظهار کرد: سالانه هزاران نفر براثر این بیماری جان خود را از دست می دهند.

وی خواستار فرهنگ سازی بیشتر از سوی رسانه ها در جهت کاهش مصرف نمک در میان خانوارهای کردستانی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه همچنین خواستار اصلاح فرهنگ مصرف در میان خانوارهای استان در جهت کاهش مصرف ترشیجات و نمک شد و گفت: نمکی که در هنگام پخت غذا استفاده می شود برای بدن کافی است و دیگر نیازی به مصرف آن در هنگام سرو غذا نیست.

بیدار پور با اشاره به باور غلط در میان مردم مبنی بر ضد عفونی کردن سبزیجات به وسیله نمک و یا نگهداری غذا در یخچال برای مدت طولانی با اضافه کردن نمک بیشتر، گفت: این موارد کاملا غلط است و توصیه نمی شود.  


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 5888 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 4041 ساعت: 4:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد ۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور
2 راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
3 مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي
4 6 علت اضافه وزن در مردان ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان
5 وقتی بهنوش بختیاری سیخ کباب دزدید! ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲ خرداد
6 8 تا از بدترین عادت‌های غذایی ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ اسفند
7 چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

  مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست می‌شود سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.