عطاری‌هایی که دارو عرضه کنند، متخلفند/عطاری‌ها چه فرآورده‌هایی را می‌توانند ارائه کنند؟


پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان غذا و دارو درباره موضع این سازمان در دوره جدید در زمینه تاسیس داروخانه‌های گیاهی، گفت: پیشنهادی مبنی بر تاسیس داروخانه‌های اختصاصی برای عرضه فرآورده‌های گیاهی مطرح شده است، اما از آنجایی که این پیشنهاد مورد استقبال داروسازان و داروخانه‌داران قرار نگرفت، این طرح تاکنون اجرا نشده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر غلامرضا اصغری در گفت‌وگو با ایسنا،‌ درباره راه‌اندازی داروخانه‌های مستقل گیاهی، گفت: داروخانه‌هایی که در حال حاضر در کشور فعالند، می‌توانند همه فرآورده‌های گیاهی را عرضه کنند و هیچ منعی برای عرضه فرآورده‌های گیاهی و دارویی ندارند.

 
عطاری‌ها چه فرآورده‌هایی را می‌توانند ارائه کنند؟
 
وی افزود: از سوی دیگر واحدهای عطاری نیز در کشور در این حوزه فعالیت می‌کنند و تنها مجازند فرآورده‌های گیاهی غیردارویی را به مردم با اشکال سنتی مختلف عرضه کنند. بنابراین ما هیچ مشکلی در زمینه عرضه فرآورده‌های گیاهی نداریم و اینطور نیست که در این حوزه کاری بر روی زمین مانده باشد و انجام نشود.
 
رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به پیشنهادات طرح شده در زمینه تاسیس داروخانه‌های گیاهی اختصاصی، اظهار کرد: پیشنهادی مبنی بر تاسیس داروخانه‌های اختصاصی برای عرضه فرآورده‌های گیاهی مطرح شده است، اما از آنجایی که این پیشنهاد مورد استقبال داروسازان و داروخانه‌داران، قرار نگرفت و آنها تمایلی ندارند که صرفا و به طور اختصاصی داروی گیاهی ارائه کنند و دیگر داروی شیمیایی ندهند، این طرح تاکنون اجرا نشده است.
 
اصغری با بیان اینکه در حال حاضر داروخانه‌ها مجاز به ارائه داروی گیاهی و شیمیایی به صورت توامان هستند و منعی برای ارائه داروها و فرآورده‌های گیاهی دارویی ندارند، ادامه داد: به همین دلیل است که تاکنون پیشنهاد ایجاد داروخانه‌های اختصاصی گیاهی مورد استقبال چندانی از سوی داروسازان قرار نگرفته است.
 
عطاری‌هایی که دارو عرضه کنند، متخلفند
 
وی در ادامه درباره نحوه نظارت بر عطاری‌ها و فرآورده‌هایی که عرضه می‌کنند، گفت: باید توجه کرد که عطاری‌های غیرمجاز و فاقد پروانه توسط صنف عطاران مورد برخورد قانونی قرار می‌گیرند. بر این اساس صنف این واحدها را بازرسی کرده و متخلفین را به تعزیرات معرفی می‌کند. از طرفی اگر در عطاری‌ها دارویی عرضه شود، این وظیفه برعهده ماست که بازرسی‌های لازم را انجام دهیم.
 
اصغری با بیان اینکه بنابراین در صورت مشاهده چنین تخلفاتی اعمال قانون می‌کنیم، گفت: در شهرستان‌ها مواردی داشتیم که برخی عطاری‌ها داروهایی را که نباید بفروشند، به مردم عرضه می‌کردند که متخلفین به تعزیرات معرفی شدند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 13441 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 2491 ساعت: 12:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
3 عطاری هایی که "قرص برنج" بفروشند پلمب می شوند ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 خلاء قانونی نظارت بر عطاری‌ها/ فروش «داروی گیاهی» در عطاری‌ها ممنوع ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
5 غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
6 عدم آشنایی عطاری‌ها با گیاهان دارویی را جدی بگیرید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱ بهمن
7 رشد قارچ‌گونه عطاری‌ها در شهر زنجان/ درمان فوری برای چاقی و لاغری وجود ندارد ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد
8 تشکیل کمیته ویژه ساماندهی عطاری‌ها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد
9 جلوگیری از فروش مواد مخدر در عطاری‌ها سخت است/ برخورد جدی با فروش غیرمجاز الکل در داروخانه‌ها ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
10 داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌های...

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف روغن نامناسب در بارداری باعث اضافه وزن کودک می شود محققان دانشگاه ساوث همتون انگلیس دریافتند: مصرف انواع نامناسب روغن در دوره بارداری احتمال اضافه وزن کودکان متولد شده را افزایش می دهد.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.
هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.