تسکین علائم اوریون با گیاهان دارویی


پایگاه خبری لقمه: اوریون که در طب سنتی گوشک نامیده می‌شود، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های ویروسی در کودکان است اما بزرگسالان نیز می‌توانند به آن مبتلا شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اوریون که در طب سنتی ایران گوشک نامیده می‌شود، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های ویروسی در کودکان است. سن شیوع این بیماری بین پنج تا ۱۵ سالگی است، اما بزرگسالان نیز می‌توانند به آن مبتلا شوند. از علائم این عارضه می‌توان به تورم و درد در ناحیه زیر گوش و فک، سفت شدن غدد پاروتید (غدد بزاقی واقع در ناحیه زاویه فکی)، تب، سردرد و کم اشتهایی اشاره کرد.

 
در این مطلب گیاهان دارویی را معرفی می‌کنیم که تاثیر بسزایی در تسکین علائم اوریون دارند.
 
انجیر
از برگ‌های انجیر می‌توان برای کنترل علائم اوریون استفاده کرد. این برگ‌ها خاصیت ضد ویروسی دارند و با ویروس اوریون مقابله می‌کنند. برای این منظور باید ۲ برگ انجیر تمیز آغشته شده به کره یا روغن را گرم کنید سپس آن‌ها را روی قسمت‌های ملتهب قرار دهید و بگذارید حدود نیم ساعت بماند.
 
آلوئه‌ورا
آلوئه‌ورا ضد باکتری، ویروس و التهاب است و می‌تواند درد و التهاب ناشی از اوریون را کاهش دهد. برای این منظور باید شیره یک برگ از آلوئه‌ورا را با کمی زردچوبه را مخلوط کنید، سپس آن‌ها را روی قسمت‌های متورم قرار دهید و بگذارید حدود نیم ساعت بماند.
 
مارچوبه
بذر مارچوبه باعث تسکین التهاب ناشی از اوریون می‌شود؛ برای این منظور باید سه قاشق غذاخوری از پودر دانه‌های مارچوبه را با کمی آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. این خمیر را بر روی قسمت‌های متورم قرار دهید تا خشک شود سپس با حوله آن را تمیز کنید.
 
زنجبیل
زنجبیل خاصیت ضد ویروسی دارد بنابراین مصرف آن به کاهش التهاب و تسکین درد کمک شایانی می‌کند.
 
آب هویج
آب هویج و انگور در تسکین درد ناشی از اوریون نقش موثری دارند. مبتلایان به اوریون باید روزانه ۲ تا سه لیوان آب هویج یا انگور میل کنند.
 
تخم شنبلیله
تخم شنبلیله نیز ضد التهاب و ویروس است و در درمان اوریون تاثیر بسزایی دارد.
 
گیاهان ترکیبی
پنج گرم از هریک از مواد (تخم شوید، بابونه، تخم کتان و موم) را آسیاب و با روغن گل ترکیب کنید، سپس این مخلوط را بر روی موضع قرار دهید.
 
۱۵ گرم گل بنفشه، ۱۰ گرم گل ختمی، ۱۰ گرم مغز ناخنک، ۱۵ گرم خارخاسک و ۱۵ گرم پرسیاوشان را نیم کوب و این ترکیب را به هفت قسمت تقسیم کنید. هر ۱۲ ساعت یک‌بار (صبح و عصر) هر قسمت از این مخلوط را بجوشانید و میل کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13693 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 3897 ساعت: 10:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  صبح و ظهر و شب امتحان چه بخوریم؟ سال‌ها پیش، وقتی ما مثل خیلی از خواننده‌های این صف...

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  چگونه چاق شویم؟! دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین و بدترین مواد غذایی برای مفاصل شما بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد؛ اما برخی از نشانه‌ها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند؛ از جمله علائم مشترک انواع آرتروز می‌توان التهاب، سفتی، خشكی و درد در مفاصل نام برد.
نخود سبز، دشمن سرطان نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.
آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.