تسکین علائم اوریون با گیاهان دارویی


پایگاه خبری لقمه: اوریون که در طب سنتی گوشک نامیده می‌شود، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های ویروسی در کودکان است اما بزرگسالان نیز می‌توانند به آن مبتلا شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اوریون که در طب سنتی ایران گوشک نامیده می‌شود، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های ویروسی در کودکان است. سن شیوع این بیماری بین پنج تا ۱۵ سالگی است، اما بزرگسالان نیز می‌توانند به آن مبتلا شوند. از علائم این عارضه می‌توان به تورم و درد در ناحیه زیر گوش و فک، سفت شدن غدد پاروتید (غدد بزاقی واقع در ناحیه زاویه فکی)، تب، سردرد و کم اشتهایی اشاره کرد.

 
در این مطلب گیاهان دارویی را معرفی می‌کنیم که تاثیر بسزایی در تسکین علائم اوریون دارند.
 
انجیر
از برگ‌های انجیر می‌توان برای کنترل علائم اوریون استفاده کرد. این برگ‌ها خاصیت ضد ویروسی دارند و با ویروس اوریون مقابله می‌کنند. برای این منظور باید ۲ برگ انجیر تمیز آغشته شده به کره یا روغن را گرم کنید سپس آن‌ها را روی قسمت‌های ملتهب قرار دهید و بگذارید حدود نیم ساعت بماند.
 
آلوئه‌ورا
آلوئه‌ورا ضد باکتری، ویروس و التهاب است و می‌تواند درد و التهاب ناشی از اوریون را کاهش دهد. برای این منظور باید شیره یک برگ از آلوئه‌ورا را با کمی زردچوبه را مخلوط کنید، سپس آن‌ها را روی قسمت‌های متورم قرار دهید و بگذارید حدود نیم ساعت بماند.
 
مارچوبه
بذر مارچوبه باعث تسکین التهاب ناشی از اوریون می‌شود؛ برای این منظور باید سه قاشق غذاخوری از پودر دانه‌های مارچوبه را با کمی آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. این خمیر را بر روی قسمت‌های متورم قرار دهید تا خشک شود سپس با حوله آن را تمیز کنید.
 
زنجبیل
زنجبیل خاصیت ضد ویروسی دارد بنابراین مصرف آن به کاهش التهاب و تسکین درد کمک شایانی می‌کند.
 
آب هویج
آب هویج و انگور در تسکین درد ناشی از اوریون نقش موثری دارند. مبتلایان به اوریون باید روزانه ۲ تا سه لیوان آب هویج یا انگور میل کنند.
 
تخم شنبلیله
تخم شنبلیله نیز ضد التهاب و ویروس است و در درمان اوریون تاثیر بسزایی دارد.
 
گیاهان ترکیبی
پنج گرم از هریک از مواد (تخم شوید، بابونه، تخم کتان و موم) را آسیاب و با روغن گل ترکیب کنید، سپس این مخلوط را بر روی موضع قرار دهید.
 
۱۵ گرم گل بنفشه، ۱۰ گرم گل ختمی، ۱۰ گرم مغز ناخنک، ۱۵ گرم خارخاسک و ۱۵ گرم پرسیاوشان را نیم کوب و این ترکیب را به هفت قسمت تقسیم کنید. هر ۱۲ ساعت یک‌بار (صبح و عصر) هر قسمت از این مخلوط را بجوشانید و میل کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13693 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 4127 ساعت: 10:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کود...

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...