گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال


پایگاه خبری لقمه: در سه ماه اول امسال قیمت سیب‌زمینی و پیاز در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از ۵۰۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، آمار مرکز آمار در رابطه با متوسط قیمت محصولات و هزینه خدمات کشاورزی در بهار سال جاری نشان می‌دهد که پیاز، سیب‌زمینی و گوجه فرنگی بیشترین افزایش قیمت را نسبت به بهار سال قبل داشته است.

متوسط قیمت سیب زمینی حدود ۳۶۱۲، پیاز ٣٧١٣ و گوجه فرنگی ٢٢٢٤ تومان بوده که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل ۵۲۷.۹، ٥٣٩.٢ و ٢٢١.٦ درصد افزایش داشته‌اند.

در بخش غلات نیز متوسط قیمت گندم ١٧٢١ تومان و متوسط قیمت جو ١٧٨٥  تومان بوده که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل ٣١,١ درصد و ٥٧.٥ درصد افزایش داشته‌اند.
 
در حبوبات نیز متوسط قیمت نخود ٦٠٠۰ تومان  و  عدس ٥٥٥٤  تومان بوده که به ترتیب نسبت به فصل مشابه سال قبل ٤٣,٨ درصد و ٢٥.٩ درصد گران شده است.
 
در بخش محصولات جالیزی، متوسط قیمت هندوانه ٨٤٧، خربزه ٢٥٦٨ و خیار ٢١٥١ بوده که ه ترتیب ٥,٦ درصد کاهش و ٥٧.٩ و ٧٩.٥ درصد افزایش داشته‌اند.
 
 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14044 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد بازدید: 3062 ساعت: 2:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باورهای تغذیه‌ای/ آیا هسته‌ی سیب حاوی سیانور است؟ در این مطلب به بررسی این باورها و درست و غلط بودن ...

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

  درمان خانگی و خوراکی دردها برخی از مشکلات و دردها را می توان در خانه و بدون م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوائد شکلات تلخ برای زنان باردار اگر عاشق شکلات هستید و از طرفی باردار هم هستید باید خیلی خوشحال باشید زیرا نتایج بررسی ها نشان می دهد که مصرف شکلات تلخ در زمان بارداری مفید است.
گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند دندانپزشک روس که به همراه قطار گردشگری در تور رفت و برگشت یک روزه تهران - شمال (سوادکوه) شرکت کرده بود، گفت: مسافرت به ایران و بویژه استان مازندران بسیار لذت بخش و خاطره انگیز است.
12 علامت و هشدار که نشان می دهد به اندازه کافی آب نمی نوشید اگر به مقدار کافی آب ننوشید و به انداز کافی آن را دریافت نکنید بدنتان دچار یک سری علائم و مشکلات خواهد شد در ادامه به آنان اشاره می کنیم.
آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی پایگاه خبری لقمه: زندگی خصوصی بازیگران، سلایق و روابط‌شان همیشه برای مردم جذاب بوده. آنها دوست دارند بدانند بازیگر مورد علاقه‌شان چه لباسی می‌پوشد، از کدام فروشگاه می‌خرد، چه عطری می‌زند، به چه برند و مارکی گرایش دارد، پاتوقش کجاست و برای این‌که غذا بخورد، عموما به چه رستورانی می‌رود.