وزارت جهاد اعلام کرد:
هزاران دستگاه کمباین غلات آماده برداشت محصول


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی از تمهیدات لازم برای برداشت محصول در زمانمناسب خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی اعلام کرد: با توجه به شروع فصل برداشت غلات و کلزا در کشور و برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده در ستاد برداشت به منظور انجام به موقع عملیات، خوشبختانه تمهیدات لازم در جهت تأمین و جابجایی کمباین‌های برداشت، همچنین تأمین سوخت کمباین‌های یاد شده به عمل آمده است.

کامبیز عباسی با اعلام این مطلب، اظهار کرد: با توجه به بارندگی‌های پیش آمده و برخی تغییرات اقلیمی که ممکن است باعث عقب افتادن دو تا سه هفته برداشت محصول شود، اما کمباین‌ها در مناطق مستقر و آمادگی کامل در این زمینه وجود دارد.

وی با بیان این که بدون شک کمباین‌داران نیز تابع بررسی تب سنجی نظیر سایرین هستند، خاطرنشان کرد: در برداشت سال جاری حدود ۱۷ هزار دستگاه کمباین غلات با ۱۰ هزار و ۲۰۰ جابجایی در دستور کار قرار دارد.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14075 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۵ فروردين بازدید: 2092 ساعت: 12:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با مواد خوراکی تقویت‌ کننده تمرکز با یک رژیم غذایی ساده می‌توانید حالتان را بهتر کرده و با افزایش تمرکز خود فعالیت و عملکرد بهتری در کارهای روزمره داشته باشید.
آیا با داروهای ماهواره ای لاغر میشویم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران تاکید کرد :« اغلب دارو های لاغری به صورت قاچاق وارد کشور می شوند که متاسفانه اساس این دارو ها بر دفع آب بدن و تحلیل عضلات است که در نهایت مصرف این داروها باعث لاغری صوری می شود
بزرگ شدن سینه ها در مردان و طاسی در زنان بدن سازان ممکن است اقدامات افراطی ای جهت بهبود عملکرد جسمی و فیزیکی خود انجام دهند. به گزارش سلامت نیوز همانطور که سایت مایوکلینیک می گوید بدن سازان و دیگر ورزشکاران ممکن است مکمل هایی مانند استروئید، کراتین، دیورتیک ها استفاده کنند در حالیکه متوجه خطرات و عوارض جانبی مهم این داروها نباشند.
کاهش وزن با برداشتن چربی اضافی محققان آمریکایی با هشدار درباره برداشتن چربی‌های اضافی بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی و سلامتی تاکید کردند که برداشتن چربی‌ها فقط در شرایط خاصی جایز است.