وزارت جهاد اعلام کرد:
هزاران دستگاه کمباین غلات آماده برداشت محصول


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی از تمهیدات لازم برای برداشت محصول در زمانمناسب خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی اعلام کرد: با توجه به شروع فصل برداشت غلات و کلزا در کشور و برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده در ستاد برداشت به منظور انجام به موقع عملیات، خوشبختانه تمهیدات لازم در جهت تأمین و جابجایی کمباین‌های برداشت، همچنین تأمین سوخت کمباین‌های یاد شده به عمل آمده است.

کامبیز عباسی با اعلام این مطلب، اظهار کرد: با توجه به بارندگی‌های پیش آمده و برخی تغییرات اقلیمی که ممکن است باعث عقب افتادن دو تا سه هفته برداشت محصول شود، اما کمباین‌ها در مناطق مستقر و آمادگی کامل در این زمینه وجود دارد.

وی با بیان این که بدون شک کمباین‌داران نیز تابع بررسی تب سنجی نظیر سایرین هستند، خاطرنشان کرد: در برداشت سال جاری حدود ۱۷ هزار دستگاه کمباین غلات با ۱۰ هزار و ۲۰۰ جابجایی در دستور کار قرار دارد.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14075 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۵ فروردين بازدید: 2279 ساعت: 12:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!