وزارت جهاد اعلام کرد:
هزاران دستگاه کمباین غلات آماده برداشت محصول


پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی از تمهیدات لازم برای برداشت محصول در زمانمناسب خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی اعلام کرد: با توجه به شروع فصل برداشت غلات و کلزا در کشور و برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده در ستاد برداشت به منظور انجام به موقع عملیات، خوشبختانه تمهیدات لازم در جهت تأمین و جابجایی کمباین‌های برداشت، همچنین تأمین سوخت کمباین‌های یاد شده به عمل آمده است.

کامبیز عباسی با اعلام این مطلب، اظهار کرد: با توجه به بارندگی‌های پیش آمده و برخی تغییرات اقلیمی که ممکن است باعث عقب افتادن دو تا سه هفته برداشت محصول شود، اما کمباین‌ها در مناطق مستقر و آمادگی کامل در این زمینه وجود دارد.

وی با بیان این که بدون شک کمباین‌داران نیز تابع بررسی تب سنجی نظیر سایرین هستند، خاطرنشان کرد: در برداشت سال جاری حدود ۱۷ هزار دستگاه کمباین غلات با ۱۰ هزار و ۲۰۰ جابجایی در دستور کار قرار دارد.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14075 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۵ فروردين بازدید: 2246 ساعت: 12:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

  تغذیه بهاری از دیدگاه طب سنتی سبک‌ترین رژیم غذایی در طی سال را باید در فصل بهار ...

  آیا سفید کردن دندانها واقعا موثر است؟

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روانشناسی تغذیه؛ تو را از غذا خوردنت می‌شناسم! شما چه نوع غذاهایی را بیشتر دوست دارید؟ غذاهای گوشتی؟ غذاهای نشاسته‌ای؟ سبزیجات یا میوه‌ها؟ ..
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.