تا کی می‌خواهید مثل پدربزرگهایتان بازاریابی کنید؟


پایگاه خبری لقمه: یوسف شاتیموری مسئول اجرائی دوره های آموزشی متد جایگاه سازی ذهنی (Mind marketing) با تاکید بر تغییر شرایط در قرن حاضر، گفت: متاسفانه برندها و مشاورین بازاریابی آنها، کماکان بر اساس روشهای بازاریابی قرن قبل فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، یوسف شاتیموری مدیر اجرائی این دوره ها در مورد نیاز مدیران و کارشناسان فروش و بازاریابی به چنین دوره ای با اشاره به بازاریابی و فروش درقرن ۲۱ با قرن ۲۰ گفت: در قرن جدید میزان تولید محصولات درهر طبقه، بسیار متنوع و طبیعتا رقابتی تر شده است؛ این افزایش حجم تولید باعث شده که صاحبان برند برای فروش محصولات خود وارد رقابت با محصولات مشابه و به اصطلاح دعوا بر سر افزایش سهم بازار شوند.

وی افزود: در قرن حاضر که به دلیل ارتقاء وپیشرفت تکنولوژی، قابلیت تولید کارخانجات در واحد زمان افزایش یافته است، در نگاه اول این تصویر منطقی را تداعی می کند که افزایش تولید در ساعت باعث کاهش قیمت تمام شده می شود، ولی در عمل باعث خواب سرمایه زیادتر و رقابت برای گرفتن سهم بازار بیشتر خواهد شد.

شاتیموری ادامه داد: بنابراین در بازاریابی نوین در قرن ۲۱ ما معتقدیم که الزام داشتن جایگاه در ذهن مشتری، بسیار بیشتر از نیاز صاحبان کسب وکار و برندها نسبت به گذشته است؛ درحالی که متاسفانه برندها و مشاورین بازاریابی آنها، کماکان بر اساس روشهای بازاریابی قرن قبل فعالیت دارند.

این کارشناس تبلیغاتی تصریح کرد: این امر باعث درگیری در بازار به جای رقابت در ذهن مخاطب و بالاجبار کاهش قیمتها می شود، تاجائیکه بار هزینه تولید و سربار باعث می شود که ادامه تولید صرفه اقتصادی نداشته باشد. خصوصا در مواردی که تولید کننده تسهیلات بانکی نیز دریافت کرده باشد.


شاتیموری در مورد روش ریس تشریح کرد: تیم ries از سالیان قبل به روشی متمایز و متفاوت نسبت به دیگر مشاوران مارکتینگ اعتقاد داشتند و بصورت مصداقی برای اثبات این روش فعالیت کردند. دراین روش صاحب برند بجای تمرکز روی محصول تمرکز روی ذهن مخاطب را هدف می‌گیرد لذا تمام امور خود را براین اساس تنظیم خواهد کرد. پس در انتخاب نام تجاری و چکش بصری و شعار برند که از ابزارهای هر محصول یا خدمت است باید دقت کرده و آنها را بصورت همزمان و یک پکیج نگاه کند نه بصورت مجزا ومستقل .

وی افزود: برای آشناشدن مدیران وصاحبان برند با این روش، تیم ries برای اولین بار سلسله دوره های آموزشی متد «جایگاه سازی ذهنی» (Mind marketing) برگزار می کند. این دوره ها با دوره آموزشی «جنگ بازاریابی» آغاز شده که یک فرصت استثنائی خواهد بود . در آن براساس کتابهای نگاشته شده، به مباحثی همچون : چکش بصری وتفاوت آن با لوگو ، میخ گفتار وشعار برند، تفاوت افراد چپ ذهن و راست ذهن وراههای همسان سازی آنها، آیا تبلیغات قادر به ساختن برند است؟ جایگاه سازی؛ نبردی در ذهن و روشهای ساخت برند با تاکید بر ذهن مخاطب و تفاوت آن با برند سازی روی محصول و.. بسیاری موارد متنوع مرتبط با علم مارکتینگ روز دنیا مطرح خواهد شد.


وی در مورد مدرس این دوره هم اظهار داشت: دکتر بهروز لطفیان، دکترای استراتژیک EcriCom از پاریس دارند و مشاور و مدرس برندینگ و دیجیتال مارکتینگ است. ایشان همچنین مدرس جهاد دانشگاهی دانشگاه علامه طباطبایی، مدرسه کسب و کار، مدیر تدارکات و صادرات شرکت پرچ ساز و مدیر عامل شرکت آرتاویچز در مالزی بوده است. وی در حال حاضر، مشاور بازاریابی، برندینگ و توسعه بازار در شرکت های  ریس اند ریس، اتاق اصناف ایران و رهاورد یاری پارس شرق است.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14188 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ پنج شنبه ۶ آذر بازدید: 4228 ساعت: 6:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین شبکه اجتماعی برای بازاریابی چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری می شوند قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری شده و ...

  اینها را در مایکروویو قرار ندهید!! برخی از این ظروف رگه هایی از آهن در داخل رنگ و یا ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.
11 دلیل رایج دل‌درد دل‌درد و دل‌پیچه از آن دست مشکلاتی هستند که زندگی را برای هر انسانی تیره‌وتار می‌کند. برای برطرف‌کردن و درمان این مشکل در گام اول باید دلیل اصلی آن مشخص شود.
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.