خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید


غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.

به گزارش لقمه، استرس، شیوه زندگی و تغذیه بر سلامت جسم و روح انسان تاثیر می گذارند. در این میان، بسیاری از خوراکی ها برای پوست مفید هستند و به شفاف شدن پوست کمک می کنند اما برعکس بسیاری از خوراکی هایی که مصرف می کنیم تاثیر سوء و منفی بر پوست داشته و از آنها به عنوان دشمنان پوست یاد می شود. در این مطلب به 5 دشمن اصلی پوست پرداخته می شود:

* مصرف بیش از حد شکر و شیرینی


مصرف بیش از حد شیرینی و شکر نه تنها با افزایش وزن و ابتلا به بیماری های مختلف پاسخ داده می شود بلکه به کلاژن پوست نیز آسیب رسانده و از انعطاف پذیری پوست می کاهد در نتیجه افتادگی و همینطور چین و چروک پوستی را رقم خواهد زد.

* کربوهیدرات های تصفیه شده

کربوهیدارتهای تصفیه شده مانند تنقلات، بستنی، کلوچه، شیرینی و ... از دیگر مواردی که می تواند به پوست آسیب برساند می توان به کربوهیدرات های تصفیه شده اشاره کرد که دشمن دیگری برای پوست به شمار می روند.

* سودا  


سودا، یکی دیگر از تهدیدات پوستی است. میزان شکر بالای موجود در سودا می تواند به کلاژن های پوست آسیب برساند. از سوی دیگر، محل ذخیره سودا در طحال است، در صورتی که طحال نتواند سودا را ذخیره کند، سودا در قسمت های مختلف بدن از جمله پوست ذخیره شده و تیرگی آن را به دنبال دارد.

* فست فودها

فست فودها می تواند با تهدید، حساسیت و جوش در پوست و ... بروز کند. در نتیجه میوه ها، سبزیجات و غذاهای سالم باید جایگزین فست فودها شوند.

* کافئین

کافئین موجود در قهوه باعث دهیدراته شدن بدن (کم آبی) می شود. کم آبی بدن نیز می بتواند مشکلات بسیاری را به دنبال داشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7850 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن بازدید: 1440 ساعت: 6:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ خرداد
2 نخود سبز، دشمن سرطان ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ ارديبهشت
3 آیا کربوهیدرات هم لاغر می‌کند؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
4 سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۸ مهر
5 رژیم لاغری یویویی؛ دشمن سلامت دخترها ۱۳۹۲ شنبه ۱۶ شهريور
6 غذاهایی که دشمن روده‌ اند ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳ مرداد
7 چای سبز دشمن گوارش ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
8 چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟ ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد
9 ماهی بخورید تا افسرده نشوید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت
10 این سبزی دشمن فراموشی است ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند مصرف موز می‌تواند سردرد‌های میگرنی را در مبتلایان ...

  كودك هنگام غذا خوردن نباید خسته باشد والدین باید كودك را در فواصل زمانی منظم تغذیه كنند...

  عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان اخیراً محققان تأثیر عسل و شربت سینه را روی کودکانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟