شاپور دیوسالار:
بازنمود این رخداد همگانی قطعا امری همگانی است


شاپور دیوسالار، معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران، هم درباره دلایل حمایت و مشارکت سازمان زیباسازی شهرداری از مسابقات عکس یلدا توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، در گزارشی که در روزنامه شرق مورخ 9 دی ماه 1399 به بهانه برگزاری دو نمایشگاه مجازی «عکس آئین یلدا» در ایران و فرانسه، برپا شده و ترکیبی از برگزیدگان دوره های دوم و سوم مسابقه عکس یلدا به کوشش محمدصالح حجت الاسلامی دبیر مسابقات سفره های ایرانی اسلامی و پنج داور شامل آقایان حسن غفاری، مجید ناگهی، حسین کریم زاده، بابک برزویه و خانم آی تای شکیبافر، را به نمایش در آورده، منتشر شده است. شاپور دیوسالار معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیبا سازی شهرداری تهران، توضیحاتی را در این مورد ایراد کرده است.

بازنمود این رخداد همگانی قطعا امری همگانی است


شاپور دیوسالار، معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران، هم درباره دلایل حمایت و مشارکت سازمان زیباسازی شهرداری در این رویداد گفت: «یلدا در فرهنگ ایرانی-اسلامی و آیین زندگی مردمان این سرزمین ریشه‌ای دیرینه دارد. نه‌تنها شب یلدا، بلکه آیین‌های بسیاری از دیرباز در سنت زندگی ایرانیان چنان پذیرفته شده و نقش بسته که به‌نوعی به اجزای جدانشدنی فرهنگ سترگ ایرانی تبدیل شده‌اند. این سنت‌ها همراه با تحولات قرون و اعصار گذشته ایران تا به امروز با افت‌و‌خیز فراوان روبه‌رو شده؛ اما همین همراهی با تحولات اجتماعی رمز ماندگاری آنها بوده است».


او ادامه داد: «یلدا در هر نقطه از ایران با حال و هوایی متفاوت و با رنگ‌و‌بوی بومی آن منطقه برگزار می‌شود و برگزاری چنین جشنواره‌هایی می‌تواند در نمایش زیبایی‌های متنوع و رنگارنگ یلدا در نقاط مختلف ایران نقش مهمی داشته باشد. بازنمود این رخداد همگانی قطعا امری همگانی است و طبعا سازمان‌های مرتبط با حوزه فرهنگ و هنرهای شهری به‌عنوان متولیان امور فرهنگی باید نقش تسهیلگری در ایجاد ارتباط میان فعالان این حوزه‌ها را برای دستیابی به نتایج بهتر و جامع‌تر در حوزه فرهنگ و هنر ایفا کنند. همراهی و همدلی هنرمندان و حوزه‌های مدیریت فرهنگی است که می‌تواند جریان‌ساز رخدادهای این‌چنینی در عرصه فرهنگ و هنر و بازنمود زیبایی‌های آن در گوشه و کنار ایران باشد».

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14209 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۰ دي بازدید: 2443 ساعت: 3:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

  بدن انسان روزانه به چقدر گوشت احتیاج دارد؟ گرفتن کالری از گوشت تنها که پر از چربی است، مضرات ...

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه اگر توقع دارید زمانی که رژیم می‌گیرید، آب توی دلتان تکان نخورد و گرسنه نشوید، یعنی یا برای لاغر شدن خیلی مصمم نیستید یا کلا تعریف درستی از رژیم ندارید! سلامتی و زیبایی حق افرادی است که اراده بهتر و قوی‌تری دارند. همین یک میان وعده را بخورید و شکر خدا را کنید این میان وعده را یا در فاصله صبحانه تا ناهار بخورید، یا در فاصله ناهار تا شام.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد پایگاه خبری لقمه: سازمان جهانی بهداشت درباره بیماری آبله میمونی، هشدار بهداشتی صادر کرده است که می تواند خطرناک باشد.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.