تزریق آسترازنکا برای خانم‌های زیر ۵۰ سال ممنوع نیست/ ۴۰۹ فوتی طی یک روز


پایگاه خبری لقمه: بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۱۹ هزار و ۸۴ نفر رسید.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت با اعلام تعداد مبتلایان به ویروس کرونا، درباره تزریق واکسن آسترازنکا که گفته شده تزریق آن برای خانم‌های زیر ۵۰  سال ممنوع است، گفت: به دلیل برخی مطالعات انجام شده درباره یکی از واکسن‌های خارجی، ترجیح بر این شد که به خانم‌های کمتر از ۵۰ سال تزریق نشده و به جای آن از سایر واکسن‌های وارداتی یا واکسن‌های تولید داخل استفاده شود اما این موضوع فقط به صورت توصیه‌ای اعلام شده و ممنوعیت تزریق وجود ندارد.

 

وی همچنین آمار کرونایی‌های را به شرح زیر اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۳ مردادماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۹ هزار و ۳۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که چهار هزار و ۲۶۳ نفر از آنها بستری شدند.

 

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۰۹ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹۲ هزار و ۱۹۴ نفر رسید.

 

تاکنون سه میلیون ۴۴۴ هزار و ۷۹۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند. ۵ هزار و ۹۵۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. ۲۶ میلیون و ۱۶۸ هزار و ۳۴۷ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است. 

 

در حال حاضر ۲۸۵ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۰ شهر در وضعیت نارنجی، ۵۳ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14393 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد بازدید: 1495 ساعت: 2:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
3 افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
4 کارنامه یکساله وزارت بهداشت در دولت سیزدهم ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
5 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
6 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
7 دلیل ابتلای کودکان به سویه امیکرون ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ اسفند
8 ثبت نام ۱۲ ساله ها برای واکسن کرونا آغاز شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
9 تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
10 تلاش برای واردات واکسن ویژه کودکان/ پیگیری واردات واکسن از منابع اروپایی ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
11 اگر ساختارهای اداری اصلاح نشود با تغییر افراد، مشکلی حل نخواهد شد/ برای تسریع در واکسیناسیون نیازمند واردات 80 میلیون دوز واکسن هستیم ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رازهایی درباره فست فودها! شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...

  مقابله با زوال عقل با روغن زیتون یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن...

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صبحانه، ناهار یا شام؟ کدام را حذف کنیم؟! وعده های غذاییبه طور کل در علم تغذیه در مورد یک وعده غذایی صحیح صحبت نمی‌شود و در مورد الگوی خوراکی صحیح صحبت می‌شود.
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
خوش اندامی، چه غذایی؟ در چه زمانی؟ در این مقاله یک روز رژیمی ساده را به عنوان نمونه عنوان می‌کنیم تا بگوییم چه چیزی را در چه ساعاتی از روز مصرف کنید تا هم انرژی لازم برای کارهای روزانه را داشته باشید و هم اینکه یک روز رژیمی سالم را پشت سر بگذرانید.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟