صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
پزشکی و سلامت
>
کرونا
تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب
پایگاه خبری لقمه: موارد بیماری کبد چرب غیر الکلی در حال افزایش است و این بیماری با افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی همراه است.
شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند
پایگاه خبری لقمه: محققان می گویند نوزادانی که برای دریافت واکسن کووید ۱۹ بسیار کوچک هستند، با مصرف شیر مادر که قبلا واکسن دریافت کرده است، تا حدودی در مقابل کروناویروس محافظت می شوند.
شدید شدن پیک جدید کرونا/ مردم ماسک را فراموش کردند
پایگاه خبری لقمه: رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به افزایش موارد ابتلا به زیرسویه های جدید اومیکرون در کشور هشدار داد.
ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها
پایگاه خبری لقمه: عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: میزان ابتلا به سویه جدید در بین کسانی که واکسن نزده اند، ۱۶ برابر افرادی است که ۲ دوز واکسن تزریق کردهاند.
آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟
پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن متخصصین عفونی کشور در برنامه تلویزیونی درباره بیماری کرونا، آنفلوانزا و ویروسRSV توضیحاتی ارائه داد.
بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی
پایگاه خبری لقمه: ورزشگاه آزادی روز گذشته در حالی شاهد یکی از دیدارهای لیگ برتر با حضور تماشاگران بود که مقرر شده بود بلیت فروشی بر اساس تزریق دوز یادآور واکسن کرونا انجام شود.
اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن
پایگاه خبری لقمه: سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، توصیه بر تزریق نوبت یادآور واکسن کرونا در سنین بالای ۱۲ سال و پیگیری معوقات کادر درمان را از جمله مصوبات جلسه امروز ستاد اعلام کرد.
صفحه 1 از 13
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سالمترین مخلفات برای ساندویچ
می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...
سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت
تعطیلات آخر هفتهها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...
هشدارهایی در رابطه با رژ لب
رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مدیریت استراتژیک در رستوران
متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟
چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
ناهارهای سرکاری!
به نظرتان چطور می توان تغذیه سالمی در محل کار داشت و در نهایت اینکه شرایط تغذیه ای کارمندان از هر نظر، از کیفیت غذا تا محل خوردن غذا چه اثری روی راندمان کاری آنها دارد؟
آیا چیپس خانگی هم بد است؟
بیشتر چیپس های خانگی بسته بندی شفاف دارند. وقتی این بسته بندی ها در معرض نور آفتاب قرار می گیرد، روغن داخل ورقه های سیب زمینی بیشتر پراکسید می شود و ترکیب های مضر بیشتری تولید می کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است