مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان


دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین عامل ایجاد پوسیدگی در دهان مبارزه کند. آن ها روغن نارگین را علیه Streptococcus mutans مورد آزمایش قرار داده اند، باکتری دوستدار شکر که به دندان می چسبد و اسیدی تولید می کند که موجب پوسیده شدن دندان می شود.

به گزارش لقمه، وقتی که روغن نارگیل در تماس با آنزیمهای گوارشی قرار می گیرد، به کشنده قوی این عامل پوسیدگی تبدیل می شود. این تحقیقات راه را برای دهان شویه ها و خمیردندانهای حاوی نارگیل به عنوان یک مولفه فعال باز می کند.

دکتر دامین بردی از موسسه فناوری ایرلند به عنوان محقق اصلی این پروژه اظهار داشت: پوسیدگی دندان یکی از مشکلات سلامتی است که معمولا نادیده گرفته می شود این مشکل 60 تا 90 درصد کودکان و اکثریت بزرگسالان را تحت تأثیر قرار می دهد.

وی افزود: ترکیب روغن نارگیل که از نظر آنزیمی اصلاح شده است با محصولات بهداشت دندانی یک گزینه به جای افزودنی های شیمیایی خواهد بود چرا که در حال حاضر توجه چندانی به این افزودنی نمی شود.

این محقق تصریح کرد که نتایج تحقیقات وی می تواند تا حد بسیاری مشکل پوسیدگی دندان را از بین برده و مقاومت بسیاری از آنتی بیوتیکهای کنونی را افزایش دهد.

آزمایشهای دکتر بردی از تحقیقاتی الهام گرفته بود که تا حدی نشان می داد شیر هضم شده، ماده mutans تولید می کند که شباهتی به مینای دندان دارد.

وی افزود: اطلاعات ما نشان می دهد که محصولات هاضمه فعالیت ضد میکروبی دارند. اکنون بررسی این مسئله در دستور کار قرار می گیرد که آیا روغن نارگیل که از نظر آنزیمی اصلاح شده چه اثرات دیگری دارد.


نقل از :مهر نیوز

کد: 1493 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۴ شهريور بازدید: 5621 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 روش‌های خانگی برای درمان زخم دهان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
3 طرز تهیه پنکیک با آرد برنج و پودر نارگیل ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
4 خوراکی های شادی آور را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 شیر نارگیل برای زنان باردار چه فوایدی دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 مصرف روغن نارگیل ممنوع! ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
7 با روغن نارگیل دندانهای سفید وسالم داشته باشید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت
8 بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
9 فواید روغن نارگیل برای پوست ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
10 بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر
11 راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده از سیر برای دفع پشه های مزاحم بیشترین حشره ای که انسان ها با آن درگیر هستند و با...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.
چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟ در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید