بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه


پایگاه خبری لقمه: شما می توانید بیسکویت کره ای را با هر طعم دیگری نیز درست کنید مثلا بیسکویت کره ای زنجبیلی یا نارگیلی یا شکلاتی که در این صورت نصف لیوان کاکائو و ۲ لیوان آرد بریزید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شما می توانید بیسکویت کره ای را با هر طعم دیگری نیز درست کنید مثلا بیسکویت کره ای زنجبیلی یا نارگیلی یا شکلاتی که در این صورت نصف لیوان کاکائو و ۲ لیوان آرد بریزید.
 

طرز تهیه بیسکویت کره ای
مواد لازم:

 

    کره 200 گرم
    پودر شکر 1 لیوان
    اسانس وانیل 2 قاشق مرباخوری
    هل 2 قاشق چایخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
    آرد 5 لیوان

 
طرز تهیه :

1. فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. برای تهیه بیسکویت کره ای با طعم وانیل ، کره را که به دمای اتاق رسیده با شکر با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید
 
2. سپس تخم مرغ را اضافه کنیدو با همزن بزنید و وانیل را بیفزایید. اگر مایل بودید هل را در این مرحله بریزید. آرد الک شده را با نمک الک کنید و کم کم اضافه کنید و با یک لیسک مخلوط کنید سپس با دست ورز دهید (دقت کنید خیلی طولانی نباید خمیرهایی پایه کره را ورز داد چون روغن می اندازند) تا خمیر شما آماده شود.
 
3. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
 
4. سپس با وردنه آن را باز کرده، قالب بزنید. می توانید از چیپس شکلاتی برای تزیین آن استفاده کنید یا آیسینگ رنگی روی آن بریزید و در مناسبت های مختلف پذیرایی کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سوران

کد: 10846 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند بازدید: 2102 ساعت: 11:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
3 طرز تهیه بیسکوئیت طرح دار برگ پاییزی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
4 بزرگترین نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
5 نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران؛ 24 تا 27 شهریور 93 ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور
6 دیگر بیسکویت ها در چای از غرق نخواهند شد ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت
7 مصرف چربی کمتر کاهش وزن بیشتر ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ آذر
8 گزارش تصویری / یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر
9 آیا بیسکویت رژیمی هم داریم؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور
10 بیسكویت عسل و دارچین ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند مصرف موز می‌تواند سردرد‌های میگرنی را در مبتلایان ...

  فرمول بستنی چیست؟ تابستان که می‌شود، سرانه مصرف خوراكی‌هایی مانند بس...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این خوراکی ها را راحت بخورید، آنقدر هم مضر نیستند!! با ما باشید تا با چند نمونه از این مواد غذایی که بیخودی اسمشان به اصطلاح بد در رفته است آشنا شوید.
«تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تأثیر تورم مواد خوراکی بر تغذیه خانواده‌ها گفت: افزایش قیمت‌ها آسیب جدی به سفره خانوارها وارد کرده و چالش سوءتغذیه در کودکان را تشدید کرده است.
چند توصیه‌ی سالادی برای خوش اندامی اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها.
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.