بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه


پایگاه خبری لقمه: شما می توانید بیسکویت کره ای را با هر طعم دیگری نیز درست کنید مثلا بیسکویت کره ای زنجبیلی یا نارگیلی یا شکلاتی که در این صورت نصف لیوان کاکائو و ۲ لیوان آرد بریزید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شما می توانید بیسکویت کره ای را با هر طعم دیگری نیز درست کنید مثلا بیسکویت کره ای زنجبیلی یا نارگیلی یا شکلاتی که در این صورت نصف لیوان کاکائو و ۲ لیوان آرد بریزید.
 

طرز تهیه بیسکویت کره ای
مواد لازم:

 

    کره 200 گرم
    پودر شکر 1 لیوان
    اسانس وانیل 2 قاشق مرباخوری
    هل 2 قاشق چایخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
    آرد 5 لیوان

 
طرز تهیه :

1. فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. برای تهیه بیسکویت کره ای با طعم وانیل ، کره را که به دمای اتاق رسیده با شکر با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید
 
2. سپس تخم مرغ را اضافه کنیدو با همزن بزنید و وانیل را بیفزایید. اگر مایل بودید هل را در این مرحله بریزید. آرد الک شده را با نمک الک کنید و کم کم اضافه کنید و با یک لیسک مخلوط کنید سپس با دست ورز دهید (دقت کنید خیلی طولانی نباید خمیرهایی پایه کره را ورز داد چون روغن می اندازند) تا خمیر شما آماده شود.
 
3. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
 
4. سپس با وردنه آن را باز کرده، قالب بزنید. می توانید از چیپس شکلاتی برای تزیین آن استفاده کنید یا آیسینگ رنگی روی آن بریزید و در مناسبت های مختلف پذیرایی کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سوران

کد: 10846 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند بازدید: 1924 ساعت: 11:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
3 طرز تهیه بیسکوئیت طرح دار برگ پاییزی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
4 بزرگترین نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
5 نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران؛ 24 تا 27 شهریور 93 ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور
6 دیگر بیسکویت ها در چای از غرق نخواهند شد ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت
7 مصرف چربی کمتر کاهش وزن بیشتر ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ آذر
8 گزارش تصویری / یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر
9 آیا بیسکویت رژیمی هم داریم؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور
10 بیسكویت عسل و دارچین ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تکنیک‌های جویدن بهتر غذا یک راه برای ایجاد این عادت خوب این است که هرگاه پس...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟ پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!