صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
>
۱۰ تا ۱۵ درصد ایرانیها سنگ کلیه دارند/ توصیه متخصص تغذیه و رژیم درمانی
۱۰ تا ۱۵ درصد ایرانیها سنگ کلیه دارند/ توصیه متخصص تغذیه و رژیم درمانی
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برای ایجاد نشدن سنگ کلیه آب زیاد بنوشید، آب معدنی و یا آب لوله کشی می تواند در پیشگیری از ایجاد سنگهای کلیوی اثر داشته باشد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
،
گلبن سهراب متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد ایرانیها مبتلا به یکی از انواع سنگ کلیه هستند، اظهار کرد: ژنتیک، ناهنجاریهای آناتومیک و رژیم غذایی نامناسب از اصلیترین دلایل تشکیل سنگهای کلیوی هستند.
وی با بیان اینکه مصرف محدود مایعات از اصلیترین ایجاد سنگهای کلیوی هستند، افزود: املاح موجود در آب لوله کشی بسته به منطقه جغرافیایی و نوع خاک نیز با هم تفاوت دارند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مثلاً آب لوله کشی مشهد، اصفهان و تبریز با هم تفاوت دارند و آبهای معدنی شهرهای مختلف نیز با هم متفاوتند و بسته به اینکه از کدام چشمه و یا منطقه باشند، باز هم هم فرق دارند. بنابراین نمیتواند ادعا کرد که مصرف آبهای معدنی باعث افزایش خطر تشکیل سنگ کلیه میشود.
وی توصیه کرد: اگر در شهرهایی زندگی میکنید که تصفیهخانههای مجهزی دارد از آب لوله کشی استفاده کنید در غیر این صورت از آبهای معدنی با کیفیت بالا استفاده شود.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
14946
تاریخ نشر:
۱۴۰۱ شنبه ۲ مهر
بازدید:
922
ساعت:
3:30 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
2
چربی سوزی با انجام ورزش های استقامتی
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3
طعنه سنگین مجری آمریکایی به فروپاشی جهان قبل از واکنش جدی ایران!
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
4
نقره داغ مستها با گرانترین جریمه رانندگی
۱۴۰۳ دوشنبه ۸ مرداد
5
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6
ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران
۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
7
یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
8
احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم
۱۴۰۲ چهارشنبه ۷ تير
9
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش
۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۱ خرداد
10
تفاهمنامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد
11
دلایل ارزانی نان سنگک از نظر رئیس اتحادیه
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود!
پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...
این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند
پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...
آبلیمو، مسمومیت را درمان نمی کند!
در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه چقدر باید بدویم؟
محققان آمریکایی می گویند: برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه باید چهار مایل (6.437 کیلومتر) دوید.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی
رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع
در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید
یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه میشود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است