شوخی رادیو اقتصاد با اخبار اقتصادی


پایگاه خبری لقمه: رادیو اقتصاد به مناسبت پانزدهمین سال تاسیس این شبکه، برنامه ای تحت عنوان «موج پیشرفت» را تدارک دیده و روی آنتن می برد. این برنامه در آیتمی قرار است با اخبار اقتصادی شوخی کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، پویان امینان تهیه کننده برنامه «موج پیشرفت» گفت: «موج پیشرفت» یک مجله ترکیبی است که به اهم نقش رادیو اقتصاد در پیشرفت اهداف اقتصادی می پردازد و راهبردهای این شبکه رادیویی را برای حرکت در مسیر برنامه هفتم ترسیم می کند.

 
وی ادامه داد: این برنامه از بخش های متنوع و شادی تشکیل شده است و بیشترین تمرکز خود را بر تعامل با مخاطبان قرار داده است.
 
امینان با اشاره به آیتم مهمانی توضیح داد: در این بخش ضمن گفتگو با تولیدکنندگان، فعالان اقتصادی و برخی از مدیران اقتصادی نقش رسانه را در ارتباط با فعالیت های آنان و رفع موانع پیش روی مورد بررسی قرار می دهیم. 
 
وی افزود: از آیتم های این برنامه ۲ مسابقه پیامکی است که در مسابقه اول اطلاعات مخاطبان در مورد برنامه های مختلف رادیو اقتصاد مورد ارزیابی قرار می گیرد و در مسابقه دوم از مخاطبان درخواست می شود که از محل کسب و کارخود به همراه رادیو عکس گرفته و ارسال کنند تا به بهترین تعامل جایزه ای اهدا شود.
 
وی شوخی با اخبار اقتصادی را از دیگر آیتم های مورد توجه شنوندگان اعلام کرد.
 
امینان افزود: اگر مخاطبان جدید رادیو اقتصاد تمایلی برای شنیدن تاریخچه این شبکه رادیویی دارند، قطعا آیتم تاریخچه و بررسی گذشته این شبکه تاکنون مورد توجه آنان قرار خواهد گرفت. 
 
تهیه کننده برنامه «موج پیشرفت» افزود: با توجه به روز ملی صادرات ضمن گفتگو با مسئولان سازمان توسعه تجارت میزان صادرات غیر نفتی کشور را نیز مورد بررسی قرار می دهیم.
 
برنامه «موج پیشرفت» روز ۲۹ مهر در بخش صبحگاهی به تهیه کنندگی مهدی شیار از ساعت ۹ تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه و در بخش عصرگاهی به تهیه کنندگی پویان امینان ساعت ۱۷ تا ۲۰ از رادیو اقتصاد پخش خواهد شد. 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14988 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر بازدید: 1061 ساعت: 1:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
2 شب آفتابی برنامه ای برای واکاوی چالش های کسب و کار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
3 مدیر رادیو سلامت درگذشت/ مراسم تشییع فردا از مقابل مسجد بلال ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ فروردين
4 تراکنش‌های بانکی زیر ذره‌بین قانون ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ آبان
5 خانه ملت بورس را سروسامان می‌دهد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۹ آبان
6 واکاوی مدیریت منابع آبی و کنترل سیلاب ها به رادیو ایران رسید ۱۴۰۰ سه شنبه ۴ آبان
7 طغیانی: به وزیر تذکر خواهیم داد!/ ریشه افزایش قیمت را باید خشکاند ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
8 برنج وارداتی، قیمت برنج داخلی را به تعادل می رساند ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور
9 تحول لوازم برقی خانگی در ایران ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۴ شهريور
10 مهلت پرداخت وام کرونا تا پایان آذرماه تمدید شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
موهایی زیبا با 4 ماده‌ی مغذی متخصصان معتقدند که موها آینه سلامت انسان هستند. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به راحتی می‌تواند سلامت موها را به خطر انداخته و به آن‌ها آسیب بزند. بر عکس داشتن تغذیه‌ی مناسب، متنوع و سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی موها را زیبا و سالم‌تر می‌سازد.
10 فایده زردچوبه برای سلامتی زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
کدام درمان چاقی مناسب شماست؟ در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.