صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
روش تهیه سوفله اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle)
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
گوناگون
>
ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران
ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران
پایگاه خبری لقمه: محمدرضا احمدی سنگری، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با «دستورکار» رادیو ایران به ضرورت حل مشکل زباله سراوان اشاره کرد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از روابط عمومی رادیو ایران، برنامه «دستور کار» هر هفته یک موضوع را مطرح می کند و با حضور کارشناسان و صاحب نظران مختلف از زوایای مختلف واکاوی می کند.
سیما پاتیمار تهیه کننده «دستور کار» بیان کرد: این هفته موضوع پسماند سراوان را در دستور کار پیگیری می کنیم.
وی ادامه داد: همه گیلان را به طبیعت سرسبز، آب و هوای خوش و دل انگیز و جنگلهای هیرکانی و چشم نواز میشناسند؛ طبیعتی که توأم با مهمان نوازی گیلانیها برای گردشگران و مسافرین یک خاطره خوش و به یادماندنی را رقم میزند. اما در سالهای اخیر به علت کوتاهی چهار دههای در بخش پسماند، زباله سراوان رشت به یک ابر چالش غم بار برای استان و حتی کشور تبدیل شده است.
زباله سروان، به یک کوه ۹۰ الی ۱۱۰ متری درآمده و روزانه ۲۰ لیتر در ثانیه شیرابه روانه رودخانه و سفرههای آب زیر زمینی میکند، امروز به یک دغدغه ملی درآمده و از همین رو در «دستور کار» این هفته پس از گفت و گو با یک کارشناس محیط زیست، شهردار گیلان نوبت به نماینده مردم رشت رسید و میزبان محمدرضا احمدی سنگری، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی شدیم و پیرامون اقدامات انجام شده در خصوص زباله سراوان گفت و گو کردیم. علاقه مندان می توانند این گفت و گو را در ادامه بشنوند.
گفتنی است «دستور کار» به تهیه کنندگی سیما پاتیمار و اجرای علی مروی از شنبه تا چهارشنبه ساعت 19:10 از رادیو ایران پخش می شود.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15415
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
بازدید:
745
ساعت:
1:19 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
2
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستورانها
۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
3
چالش جمع آوری پسماند رستورانها در شهرهای بزرگ
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
4
536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
5
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
6
لزوم برنامه ریزی جدی در جهت جلوگیری از کم آبی در فصول آینده
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
7
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟
۱۳۹۴ سه شنبه ۱ ارديبهشت
8
محصولات كشاورزی سلامت مردم تهران را با تهدید مواجه کرده/هشدار درباره میزان سرب موجود در مرغ
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
9
تشکیل کارگروه بازیافت پسماند و فاضلاب کشاورزی
۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند
10
ارگانیک تقلبی در بازار مرغ و ماهی
۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان
پایگاه خبری لقمه: پوسیدگی دندان از جمله اپیدمیهای ...
کلسترول مفید و مضر را بهتر بشناسیم
شاید تعجب کنید اگر بگوییم که کلسترول مضر نیست بلکه...
10 توصیه برای هضم بهتر غذا
همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه میشویم...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تغذیه از دیدگاه ابوعلی سینا(1)
با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در مییابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آنها را میشناسیم، اشاره نمودهاند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آنها در سالیان دور است.
بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس !
پایگاه خبری لقمه: امروزه لاچکری بودن و خرید محصولات گران قیمت مد روز دنیا شده، از این رو برخی افراد بستنی با قیمت نجومی از الماس و ورق طلا تولید کرده اند و آن را به پولدارها می فروشند.
مزیت خرما به قند و شکر چیست؟
خرما جزو گروه میوهها طبقهبندی میشود. البته خرما میوهای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب میشود...
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا
پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است