ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران


پایگاه خبری لقمه: محمدرضا احمدی سنگری، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با «دستورکار» رادیو ایران به ضرورت حل مشکل زباله سراوان اشاره کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی رادیو ایران، برنامه «دستور کار» هر هفته یک موضوع را مطرح می کند و با حضور کارشناسان و صاحب نظران مختلف از زوایای مختلف واکاوی می کند.
 
سیما پاتیمار تهیه کننده «دستور کار» بیان کرد: این هفته موضوع پسماند سراوان را در دستور کار پیگیری می کنیم.
 
وی ادامه داد: همه گیلان را به طبیعت سرسبز، آب و هوای خوش و دل انگیز و جنگل‌های هیرکانی و چشم نواز می‌شناسند؛ طبیعتی که توأم با مهمان نوازی گیلانی‌ها برای گردشگران و مسافرین یک خاطره خوش و به یادماندنی را رقم می‌زند. اما در سال‌های اخیر به علت کوتاهی چهار دهه‌ای در بخش پسماند، زباله سراوان رشت به یک ابر چالش غم بار برای استان و حتی کشور تبدیل شده است.
زباله سروان، به یک کوه ۹۰ الی ۱۱۰ متری درآمده و روزانه ۲۰ لیتر در ثانیه شیرابه روانه رودخانه و سفره‌های آب زیر زمینی می‌کند، امروز به یک دغدغه ملی درآمده و از همین رو در «دستور کار» این هفته  پس از گفت و گو با یک کارشناس محیط زیست، شهردار گیلان نوبت به نماینده مردم رشت رسید و میزبان محمدرضا احمدی سنگری، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی شدیم و پیرامون اقدامات انجام شده در خصوص زباله سراوان گفت و گو کردیم. علاقه مندان می توانند این گفت و گو را در ادامه بشنوند.
 
گفتنی است «دستور کار» به تهیه کنندگی سیما پاتیمار و اجرای علی مروی از شنبه تا چهارشنبه ساعت 19:10 از رادیو ایران پخش می شود.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 
 



کد: 15415 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان بازدید: 745 ساعت: 1:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
2 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
3 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
4 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
5 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
6 لزوم برنامه ریزی جدی در جهت جلوگیری از کم آبی در فصول آینده ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
7 چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ ارديبهشت
8 محصولات كشاورزی سلامت مردم تهران را با تهدید مواجه کرده/هشدار درباره میزان سرب موجود در مرغ ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
9 تشکیل کارگروه بازیافت پسماند و فاضلاب کشاورزی ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند
10 ارگانیک تقلبی در بازار مرغ و ماهی ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان پایگاه خبری لقمه: پوسیدگی دندان از جمله اپیدمیهای ...

  کلسترول مفید و مضر را بهتر بشناسیم شاید تعجب کنید اگر بگوییم که کلسترول مضر نیست بلکه...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس ! پایگاه خبری لقمه: امروزه لاچکری بودن و خرید محصولات گران قیمت مد روز دنیا شده، از این رو برخی افراد بستنی با قیمت نجومی از الماس و ورق طلا تولید کرده اند و آن را به پولدارها می فروشند.
مزیت خرما به قند و شکر چیست؟ خرما جزو گروه میوه‌ها طبقه‌بندی می‌شود. البته خرما میوه‌ای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب می‌شود...
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.