صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
گوناگون
>
ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران
ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران
پایگاه خبری لقمه: محمدرضا احمدی سنگری، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با «دستورکار» رادیو ایران به ضرورت حل مشکل زباله سراوان اشاره کرد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از روابط عمومی رادیو ایران، برنامه «دستور کار» هر هفته یک موضوع را مطرح می کند و با حضور کارشناسان و صاحب نظران مختلف از زوایای مختلف واکاوی می کند.
سیما پاتیمار تهیه کننده «دستور کار» بیان کرد: این هفته موضوع پسماند سراوان را در دستور کار پیگیری می کنیم.
وی ادامه داد: همه گیلان را به طبیعت سرسبز، آب و هوای خوش و دل انگیز و جنگلهای هیرکانی و چشم نواز میشناسند؛ طبیعتی که توأم با مهمان نوازی گیلانیها برای گردشگران و مسافرین یک خاطره خوش و به یادماندنی را رقم میزند. اما در سالهای اخیر به علت کوتاهی چهار دههای در بخش پسماند، زباله سراوان رشت به یک ابر چالش غم بار برای استان و حتی کشور تبدیل شده است.
زباله سروان، به یک کوه ۹۰ الی ۱۱۰ متری درآمده و روزانه ۲۰ لیتر در ثانیه شیرابه روانه رودخانه و سفرههای آب زیر زمینی میکند، امروز به یک دغدغه ملی درآمده و از همین رو در «دستور کار» این هفته پس از گفت و گو با یک کارشناس محیط زیست، شهردار گیلان نوبت به نماینده مردم رشت رسید و میزبان محمدرضا احمدی سنگری، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی شدیم و پیرامون اقدامات انجام شده در خصوص زباله سراوان گفت و گو کردیم. علاقه مندان می توانند این گفت و گو را در ادامه بشنوند.
گفتنی است «دستور کار» به تهیه کنندگی سیما پاتیمار و اجرای علی مروی از شنبه تا چهارشنبه ساعت 19:10 از رادیو ایران پخش می شود.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15415
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
بازدید:
472
ساعت:
1:19 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
2
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستورانها
۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
3
چالش جمع آوری پسماند رستورانها در شهرهای بزرگ
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
4
536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
5
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
6
لزوم برنامه ریزی جدی در جهت جلوگیری از کم آبی در فصول آینده
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
7
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟
۱۳۹۴ سه شنبه ۱ ارديبهشت
8
محصولات كشاورزی سلامت مردم تهران را با تهدید مواجه کرده/هشدار درباره میزان سرب موجود در مرغ
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
9
تشکیل کارگروه بازیافت پسماند و فاضلاب کشاورزی
۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند
10
ارگانیک تقلبی در بازار مرغ و ماهی
۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بخور تا زانویت خوب شود
درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...
رژیمهایی که باعث ریزش موها میشوند
موها برای رشد به مواد مغذی و ویتامینها نیاز دارند...
یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟
غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟
یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.
7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادران
7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادرانمصرف گردو می تواند از بروز سرطان سینه و پوکی استخوان جلوگیری کند. مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که مصرف روزانه گردو بروز و پیشرفت سرطان سینه را به تاخیر می اندازد.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید
یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه میشود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
روشهای مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران
پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان میتوانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایدهها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که میتواند به آنها در این زمینه کمک کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است