سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد؛
فاکتور خرید ملاک تشخیص گران‌فروشی محصولات شب یلدایی


پایگاه خبری لقمه:سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره ملاک گران‌فروشی در بازار شب یلدا گفت: غیر از محصولاتی که نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار دارند در سایر محصولات ملاک بازرسی‌ها بر اساس قیمت فاکتور خرید است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمد علی اسفنانی سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از تخلف سازمان تعزیرات حکومتی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: طرح ویژه شب یلدا هرساله 7 تا 10 روز قبل از  این مراسم اجرا و بازار به همراه سایر دستگاه ها رصد می‌شود، اما با توجه به اجرای قانون انتزاع و این‌که بخشی از اختیارات وزارت صمت به وزارت جهاد کشاورزی رفت، وزارت جهاد خود تعداد زیادی بازرس به‌عنوان کاشف تخلفات در اختیار گرفت و به تعداد بازرسان خود افزود.
 
وی افزود: بر این اساس آئین‌نامه سازمان تعزیرات حکومتی نیز در هیئت دولت  اصلاح شده است و بازرسان وزارت جهاد کشاورزی به‌عنوان ضابط قضائی تلقی شدند به همین دلیل حجم بازرسی‌ها به‌مراتب نسبت به سال‌های گذشته بیشتر و مقرر شد به‌جای اینکه بازرسی شب یلدا را امسال ما انجام دهیم، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف خود اقدام کنند.
 
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از تخلف سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: این دستگاه‌ها تمام تخلفاتی را که کشف کنند با تشکیل پرونده به سازمان تعزیرات برای رسیدگی ارسال می‌کنند تا حکم آن صادر شود.
 
وی تصریح کرد: در موارد ضروری نیز گشت‌های ما در صحنه حضور خواهد داشت و بر اساس نیاز، آمادگی حضور واحدهای شعب گشت سیار در محل وجود دارد تا حکم همان‌جا صادر شود و تأخیری در رسیدگی به تخلفات وجود نداشته باشد.
 
اسفنانی گفت: اتاق اصناف اعلام آمادگی کرده است که نسبت به فروش فوق‌العاده با تخفیف برای شب یلدا اقدام و جایگزین نمایشگاه‌های یلدایی کند.
 
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه وزارت جهاد کشاورزی مسئول بازرسی‌های محصولات کشاورزی شده است، تمام بازرسی محصولات میوه و تره‌بار و  موادغذایی خام دامی به‌عهده این وزارتخانه گذاشته شده است و در شب یلدا و بعد از آن گزارش‌های خود را اختیار ما قرار می‌دهند.
 
اسفنانی در واکنش به اینکه محصولات شب یلدایی مانند میوه، آجیل و شیرینی که دیگر قیمت مصوبی ندارد، سازمان تعزیرات چه ملاکی برای برخورد با گران‌فروشی در ایام یلدا دارد، گفت: جدا از محصولاتی مانند مرغ که ستاد تنظیم بازار قیمت آنها را اعلام کرده است و قیمت مصوب مشخصی دارد، قیمت کالاهای دیگر بعد از مردمی‌سازی یارانه‌ها بر اساس عرضه و تقاضا مشخص می‌شود؛ اما این امر به آن معنی نیست که سقف قیمتی برای عرضه این محصولات در بازار در نظر گرفته نشده است.
 
وی افزود: ملاک برای تشخیص گران‌فروشی، فاکتور خرید است به‌طور مثال خرده‌فروش میوه و تره‌بار می‌تواند حداکثر 30 درصد به قیمت فاکتور خرید اضافه کند و در بقیه موارد حداکثر 12 درصد به قیمت فاکتور اضافه می‌شود.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15042 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر بازدید: 1035 ساعت: 5:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
6 واریز یارانه یلدایی صحت ندارد ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
7 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
9 عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
10 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
11 مهلت ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی ۱۰ روز تمدید شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ یک مطالعه جدید می‌گوید شمارش کالری مصرفی نه تنها ی...

  فواید درمانی طالبی طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از ...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
خوردن مواد آرایشی و جذب میکروب‌های خطرناک درباره لوازم آرایشی و عوارض استفاده مکرر از آن‌ها مطالبی شنیده‌اید و خوانده‌اید، اما متاسفانه با وجود اطلاعات کم و بیش افراد به ویژه زنان درباره تاثیر مضر این لوازم بر پوست، هم چنان مصرف لوازم آرایشی در کشور ما بسیار بالاست.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.