صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اقتصاد
>
رقابتیشدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخگذاری
رقابتیشدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخگذاری
پایگاه خبری لقمه: سخنگوی اتاق اصناف ایران با اشاره به دستورالعمل نرخگذاری کالا و خدمات صنفی مصوب آذرماه ۱۴۰۳ هیأت عالی نظارت گفت: در نرخگذاری جدید که توسط کمیسیون نظارت به سراسر کشور ابلاغ شده، نرخگذاری کالا و خدمات در دو اولویت تقسیمبندی شده است.
پایگاه خبری لقمه: مهدی امیدوار سخنگوی اتاق اصناف گفت: با توجه به اینکه در اقتصادهای توسعه یافته، عمدتا نظام عرضه و تقاضا در بازار، قیمت یک کالا یا خدمت را تعیین میکند، بنابراین قیمت یکی از مهمترین متغیرهای اقتصادی محسوب میشود که علاوه بر برقراری تعادل در بازار، منجر به ایجاد یک بازار رقابتی برای ارائه بهترین کالا و خدمات میشود.
وی ادامه داد: تعیین ضوابط و چارچوبهایی که بتواند از یک سو نظام عرضه و تقاضا در کشور را متعادل و از سوی دیگر بستر افزایش تولید را فراهم کند، از مهمترین چالشهای اقتصاد کشور بوده است؛ لذا در همین راستا در بند «ط» ماده ۵۵ قانون نظام صنفی دستورالعمل نرخگذاری در دو اولویت توسط هیأت عالی نظارت مصوب شد.
امیدوار ادامه داد: کاهش تصدیگری دولت و تفویض اختیارات بیشتر به کمیسیونهای نظارت شهرستانها، تشکلهای صنفی و غیردولتی و حرکت به سوی بازار رقابتی از مهمترین اهداف و همچنین پیامدهای مصوبه جدید است که بیتردید تحول چشمگیری را در نظام عرضه و تقاضا و واقعی شدن قیمت کالا و خدمات در بازار ایجاد میکند.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15757
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
بازدید:
529
ساعت:
6:05 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیرهسازی نکنند
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
3
عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران
۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
5
هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی
۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7
۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8
واگذاری نمایشگاه بینالمللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
9
کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف
۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10
تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدماتدهی دولت باید رعایت شود
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چگونه پوستی لطیف داشته باشیم
تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت میکند که ت...
مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان
دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...
عرضه غذاهای بستهبندی فاقد مشخصات ممنوع!
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن
مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
چاقی، معضل قرن حاضر
چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهادهاند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر
محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه میکنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.
پنج پیشنهاد خوردنی برای مسافران مشهد
مشهد توریستی ترین شهر ایران است و همیشه مهمان های حرم امام رضا(ع) در آن روی چشم هستند. نشانه اش همین رستورانهای درجه یکی است که در کمتر جای ایران آنها را پیدا خواهید کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است