صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
سازمان ملی استاندارد ایران
>
یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد
یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد
سازمان ملی استاندارد از کشف و امحای یک تن قارچ فاسد در واحد تولیدی فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، بر اساس اعلام سازمان ملی استاندارد ایران، یک تن
قارچ فاسد
در واحد تولیدی فراوردههای گوشتی (سوسیس و کالباس) توسط اداره کل استاندارد اصفهان، کشف و امحا شد.
محموله کشف شده در آب نمک نگهداری میشد اما به دلیل آلوده بودن و فاسد و مخمر شدن قابل استفاده در مواد غذایی نبود.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15250
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
بازدید:
1066
ساعت:
4:43 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟!
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2
شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار
۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
3
آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند
۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
4
ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند
۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
5
چرا بیماران کووید قارچ سیاه میگیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
6
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه هایی دارد؟
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
7
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر»
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
8
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9
کابوس قارچهای سمی از کرمانشاه تا تهران
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10
تب یونجه چیست؟
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟
فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...
آب سرد کبد را چرب میکند
یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکیهای سرد را موج...
بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید
دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
پوستی بدون چروک میخواهید؟ بخوانید
خوردن کاکائو و سویا یا خوابیدن به پشت و استفاده از عینک، بافتهای پوستی را قوام میبخشد و از پیدایش چین و چروک جلوگیری میکند.
نانهای رژیمی هم چاق میكند
این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانواییهای فانتزی سری میزنیم، با انواع مختلفی از نانهای حجیم یا نازك و ترد شدهای كه حاوی سبوس یا دانههایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه میشویم.
کنترل پُرمویی در زنان با تغذیه
هیرسوتیسم به شرایطی اطلاق میشود که در آن موهای زائد و ناخواسته در صورت و بخشهای مختلف بدن میروید که معمولاً این موها ضخیم و تیره هستند.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟
اصولا ما ایرانیها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جاافتاده بیشتر خوشمان میآید!
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است