در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟!


پایگاه خبری لقمه: پنج دختر و پسر دانشجو که در یک خانه دور هم جمع شده بودند قربانی توهم قارچ‌های مخدر شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،«آرزوهای بزرگی داشتیم اما همه زندگی‌مان در چند دقیقه نابود شد!» این بخشی از اعترافات فهمیه دخترجوان 20‌ساله‌ای است که شاهد قتل و درگیری دوستانش بوده است. 
 
پنج دختر و پسر جوان که برای طراحی و ساخت یک بازی کامپیوتری چندوقتی را هم‌خانه بودند با مصرف قارچ‌های مخدر دچار توهم شدند. اثر این ماده مخدر بر ذهن این دانشجویان ابتدا باعث درگیری آنها با یک‌دیگر و سپس منجر به  کشته شدن 2 نفر و زخمی شدن یکی از آنها شد.
 
البته این فقط یکی از قتل‌هایی است که در چندماه گذشته در اثر مصرف مواد توهم‌زا رخ داده است. پیش‌تر نیز در بهمن‌ماه امسال پسر ۲۶ ساله‌ای پس از مصرف موادمخدر توهم‌زا به خانواده‌اش حمله‌ور شد و پدر خود را با ضربات چاقو به قتل رساند.
 
به گفته قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر  اکنون ۵۵ درصد طلاق‌ها، ۳۰ درصد کودک آزاری‌ها و ۲۵ درصد قتل‌ها ناشی از مصرف مواد مخدر و توهم‌زاست.
 
در سال‌های اخیر افزایش لذت‌گرایی و تغییر تعریف خوشگذرانی باعث گرایش به مواد مخدر و توهم‌زا در بین جوانان و نوجوانان شده است. تفریح و خوشگذرانی از محیط‌های سالم به پارتی‌های شبانه، روابط جنسی، مصرف مشروبات الکلی و مخدر کشانده شده و جوانان برای چند شب خوشگذرانی چشم روی آینده و عمرشان می‌بندد و در مواردی حتی جانشان را هم از دست می‌دهند.
 
روانشناس و درمانگر اعتیاد هما هماوندی معتقد است که «ما برای جوانان امکانات تفریحی مثل دورهمی‌های سالم شبانه، فراهم نکردیم» وقتی جوانان نتوانند هیجانات خود را به صورت مثبت بروز دهند اگر بخواهند استخر و شهربازی برود، باید کلی پول دهند و اگر بخواهند در فضاهای عمومی بچرخند، با مشکلات دیگری همراه می‌شود. مجبور می‌شوند تفریحات خود را در جاهای خلوت انجام دهند که تمامی خلاف‌ها هم در جاهای خلوت انجام می‌شود.
 
در مقابل محمودرضا هاشم‌ورزی،روانکاو و درمانگر اعتیاد،اگرچه نبود امکانات تفریحی سالم را در گرایش به اعتیاد موثر می‌داند اما درباره دلیل اصلی مصرف مواد مخدر می‌گوید که در دنیایی زندگی می‌کنیم که افراد به دنبال یافتن سریع ترین جواب برای مسائل و مشکلات و  حتی تفریحات‌شان هستند «راه حلی تضمین شده‌ای که نیازمند هیچ گونه هزینه و تلاشی برای بدست آوردن نباشد.»
 
جامعه‌شناسان و آسیب شناسان معتقدند خانواده‌ها نباید صحبت کردن درباره اعتیاد و موادمخدر را  با کودکان به بهانه کنجکاوی و قبح‌شکنی به تعویق بی‌اندازند. چرا که معمولا افراد آلوده به مواد مخدرعوامل اجتماعی و اقتصادی را دلیل گرایش‌شان به سمت مواد می‌دانند اما در  همین شرایط مشابه افراد بسیار زیادی هستند که حاضر نیستند مواد مخدر را تجربه کنند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 15507 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند بازدید: 1101 ساعت: 8:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گیاهان خطرناک در دوران بارداری یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است.
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.
چربی های خون را این گونه کنترل کنید کلسترول خوب یا HDL (لیپوپروتئین با چگالی زیاد) بر خلاف LDL مانع بروز حمله قلبی می شود.