صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دانه ای که برای لاغری معجزه می کند
صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟
چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟
آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار میکنید؟
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین
جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
میراث فرهنگی و گردشگری
>
هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت
هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت
پایگاه خبری لقمه: معاون خدمات شهری شهرداری منطقه ۸ تبریز، از صدور اخطاریه به هتل ارک واقع در پیاده راه ارک در راستای ایمن سازی بنا توسط مالک خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، رسول شایان اظهار کرد: متاسفانه مطابق نظر کارشناسان و طبق بررسیهای انجام یافته، وضعیت ایمنی و مقاومت برخی هتلها، پاساژها و اماکن عمومی قدیم الاحداث در محدوده مرکزی شهر، مناسب نبوده و نیازمند نوسازی و مقاوم سازی است.
وی افزود: در راستای مقاومت سازی و ایمنی بخشی ساختمان هتل ارک، عوامل مدیریت بحران شهرداری منطقه ۸ اقدام به صدور اخطاریه به مالکان این هتل کردند تا مالکان طی مدت مقرر، اقدام به ایمنسازی ساختمان هتل ارک کنند.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15508
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
بازدید:
504
ساعت:
8:12 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2
احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمیامین و قائممقامش با وثیقه آزادند
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3
تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردیها
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4
تعرفه گاز هتلها و تأسیسات گردشگری تعیین شد
۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
5
جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
6
فرآیند رزرو هتل در سیستمهای رزرواسیون
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
7
هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
8
سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچهها آشپزی یاد بگیرند
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9
قیمت هتلها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمیدهد
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
10
خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران بهزودی منتشر میشود
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بعد از غذا سالاد نخورید
مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...
چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید
بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...
عرضه غذاهای بستهبندی فاقد مشخصات ممنوع!
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟
برخلاف باور عموم، میوهها هم چاق کنندهاند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.
خطرات سس و فستفودها برای مبتلایان به آسم
آسم بیماری التهابی و انسدادی راههای هوایی است که با سرفههای مکرر، خسخس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سسها، فستفودها، ژله و بستنی ایجاد میشود.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1)
با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامینهایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
آشنایی با زمان مصرف ویتامینها و مکملها
مصرف مکملهای ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمیتوانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است