سلامت قلب با مصرف انگور


محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.

به گزارش لقمه خبرگزاری خاورمیانه اعلام کرد، تحقیقات نشان می‌دهد: مصرف انگور افزایش فشار خون و مقاومت جسم در قبال انسولین را که هر دو در ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت نوع دوم نقش دارند، کاهش می‌دهد.

انگور تاثیر زیادی در عوامل و خطرات مرتبط به قلب و عروق و سندروم متابولیک دارد و این امر به ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در آن بر می‌گردد.

سندروم متابولیک به معنای وجود گروهی از عوامل خطر‌ساز برای بروز بیماری‌‌های قلبی- عروقی و دیابت در یک شخص است.

سندرم متابولیک به مجموعه‌ای از شرایط نظیر فشار خون بالا، سطوح افزایش یافته انسولین در خون، چربی انباشته اضافی در اطراف شکم و سطوح افزایش یافته چربی خون گفته می‌شود.

در سندروم متابولیک در اغلب موارد، اکثریت قریب به اتفاق این شرایط همزمان با هم وجود دارند و ریسک ابتلا به بیماری قلبی، سکته و دیابت را افزایش می‌دهند.

داشتن تنها یکی از شرایط ذکر شده دال بر ابتلا به سندرم متابولیک نیست ولی می‌‌تواند به ابتلا به بیماری‌های جدی دیگری منجر شود.

محققان تحقیقاتی را روی حیوانات انجام دادند که نتایج آن در کنفرانس بیولوژیک تجربی در شهر آناهایم در ایالت کالیفرنیا ارائه شد و نتایج دلگرم کننده آن نشان داد رژیم غذایی برخوردار از انگور به جلوگیری از خطر ابتلا به سندروم متابولیک کمک می‌کند.

محققان تاثیر انواع انگور زرد و قرمز را به صورت یک پودر مخلوط شده مورد بررسی قرار دادند. آنها این پودر را به رژیم غذایی موشهای آزمایشگاهی اضافه کردند و بعد از ۳ ماه به این نتیجه رسیدند؛ این موشها دارای فشار خون پایین تر و عملکرد بهتر قلبی و علائم کمتر عفونت قلبی و خونی در مقایسه با موش های دارای رژیم غذایی بدون انگور بودند.

پژوهشگران همچنین در تحقیقات خود دریافتند که خوردن انگور قبل و در حین تمرین های ورزشی انرژی لازم را به ورزشکاران برای انجام این تمرین ‌های سخت می‌دهد.

محققان آمریکایی نیز اخیراً دریافته‌اند که خوردن انگور در بین وعده‌‌های غذایی به کاهش سطح قند خون کمک می‌کند. این تحقیقات نشان می‌دهد: خوردن کمی انگور به میزان سه بار در بین وعده‌های غذایی سطح قند خون را به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد.

مصرف زیاد انگور همچنین دچار شدن به بیماری های شبکیه چشم را از بین می‌برد و انگور قرمز در مبارزه با بیماری آلزایمر نقش زیاد دارد و در پیشگیری از دچار شدن به بیماری دیابت تاثیرگذار است.

محققان گفتند: ترکیب رزوراترول در مبارزه و پیشگیری از بیماری دیابت تاثیر دارد و احتمال دچار شدن به سرطان را کم می‌کند.

انگور برای درمان بیماری فشار خون، روماتیسم، نقرس و مسمومیت داخلی مفید است و درمان کننده بیماری های پوستی، خونی و عصبی است.

در بیماری‌های یبوست، عوارض روماتیسم، چاقی، سوء هاضمه، بواسیر، کم خونی، عصبانیت، انسداد مجرای طحال و کبد لازم است که رژیم انگور گرفته شود و انگور ویتامین های "آ" ، "ب" و "ث" دارد و دارای مواد ازت، مواد قندی و نشاسته‌ ای بوده و خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد.

انگور دارای قند، چربی، آلبومین، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ارسنیک، منگنز و ید است و پتاسیم آن برای بچه های دارای بینیه ضعیف و کم خون بسیار مفید است.


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1907 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۹ مهر بازدید: 3583 ساعت: 8:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
2 استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد
3 لزوم توجه به قیمت غذای سالم برای مقابله با فشارخون ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
4 وضعیت بسیار مطلوب کشور در تأمین کالاهای اساسی ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
5 کبد چرب و بایدها و نبایدهایش ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
6 آیا مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
7 کاهش فشار خون از طریق نوشیدن آب ۱۳۹۶ شنبه ۲۸ بهمن
8 پاییز تمام شد، نرخ‌های خرید تضمینی کشاورزی اعلام نشد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9 ارتباط چای داغ با بیماری های چشمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
10 رفع گرفتگی رگها با مصرف این غذاها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
11 این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چرا برخی افراد هیچ وقت لاغر نمی مانند؟ رژیم غذایی همیشه تنها عامل اضافه وزن و چاقی نیست. ...

  چگونه چاق شویم؟! دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
خوردن هندوانه برای این افراد ممنوع یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوه‌‌ای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.