سلامت قلب با مصرف انگور


محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.

به گزارش لقمه خبرگزاری خاورمیانه اعلام کرد، تحقیقات نشان می‌دهد: مصرف انگور افزایش فشار خون و مقاومت جسم در قبال انسولین را که هر دو در ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت نوع دوم نقش دارند، کاهش می‌دهد.

انگور تاثیر زیادی در عوامل و خطرات مرتبط به قلب و عروق و سندروم متابولیک دارد و این امر به ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در آن بر می‌گردد.

سندروم متابولیک به معنای وجود گروهی از عوامل خطر‌ساز برای بروز بیماری‌‌های قلبی- عروقی و دیابت در یک شخص است.

سندرم متابولیک به مجموعه‌ای از شرایط نظیر فشار خون بالا، سطوح افزایش یافته انسولین در خون، چربی انباشته اضافی در اطراف شکم و سطوح افزایش یافته چربی خون گفته می‌شود.

در سندروم متابولیک در اغلب موارد، اکثریت قریب به اتفاق این شرایط همزمان با هم وجود دارند و ریسک ابتلا به بیماری قلبی، سکته و دیابت را افزایش می‌دهند.

داشتن تنها یکی از شرایط ذکر شده دال بر ابتلا به سندرم متابولیک نیست ولی می‌‌تواند به ابتلا به بیماری‌های جدی دیگری منجر شود.

محققان تحقیقاتی را روی حیوانات انجام دادند که نتایج آن در کنفرانس بیولوژیک تجربی در شهر آناهایم در ایالت کالیفرنیا ارائه شد و نتایج دلگرم کننده آن نشان داد رژیم غذایی برخوردار از انگور به جلوگیری از خطر ابتلا به سندروم متابولیک کمک می‌کند.

محققان تاثیر انواع انگور زرد و قرمز را به صورت یک پودر مخلوط شده مورد بررسی قرار دادند. آنها این پودر را به رژیم غذایی موشهای آزمایشگاهی اضافه کردند و بعد از ۳ ماه به این نتیجه رسیدند؛ این موشها دارای فشار خون پایین تر و عملکرد بهتر قلبی و علائم کمتر عفونت قلبی و خونی در مقایسه با موش های دارای رژیم غذایی بدون انگور بودند.

پژوهشگران همچنین در تحقیقات خود دریافتند که خوردن انگور قبل و در حین تمرین های ورزشی انرژی لازم را به ورزشکاران برای انجام این تمرین ‌های سخت می‌دهد.

محققان آمریکایی نیز اخیراً دریافته‌اند که خوردن انگور در بین وعده‌‌های غذایی به کاهش سطح قند خون کمک می‌کند. این تحقیقات نشان می‌دهد: خوردن کمی انگور به میزان سه بار در بین وعده‌های غذایی سطح قند خون را به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد.

مصرف زیاد انگور همچنین دچار شدن به بیماری های شبکیه چشم را از بین می‌برد و انگور قرمز در مبارزه با بیماری آلزایمر نقش زیاد دارد و در پیشگیری از دچار شدن به بیماری دیابت تاثیرگذار است.

محققان گفتند: ترکیب رزوراترول در مبارزه و پیشگیری از بیماری دیابت تاثیر دارد و احتمال دچار شدن به سرطان را کم می‌کند.

انگور برای درمان بیماری فشار خون، روماتیسم، نقرس و مسمومیت داخلی مفید است و درمان کننده بیماری های پوستی، خونی و عصبی است.

در بیماری‌های یبوست، عوارض روماتیسم، چاقی، سوء هاضمه، بواسیر، کم خونی، عصبانیت، انسداد مجرای طحال و کبد لازم است که رژیم انگور گرفته شود و انگور ویتامین های "آ" ، "ب" و "ث" دارد و دارای مواد ازت، مواد قندی و نشاسته‌ ای بوده و خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد.

انگور دارای قند، چربی، آلبومین، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ارسنیک، منگنز و ید است و پتاسیم آن برای بچه های دارای بینیه ضعیف و کم خون بسیار مفید است.


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1907 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۹ مهر بازدید: 2887 ساعت: 8:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي
2 چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۶ آذر
3 عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۶ آذر
4 افزایش مراکز فست فود فروشی در اهواز ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۵ مهر
5 فشار خون خود را بدون دارو کنترل کنید ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر
6 میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور
7 دولت نباید فشار حمایت از کشاورز را به تولید تحمیل کند ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۱ مرداد
8 هاشمی: موافق افزایش قیمت شیر هستیم ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۸ تير
9 خطر افزایش فشار خون با افراط در مصرف مواد قندی ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
10 شکم شما به 9 دلیل بزرگ می شود ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
11 بیش از 54 درصد ایرانی‌ها به عارضه پرفشاری خون مبتلایند ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خواص کاکائو را بشناسید نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  خطرات نوشیدنی های انرژی زا نوشیدنی های انرژی زا می توانند خطرناک باشند. آگاهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زمان‌های مفید برای خوردن، خوابیدن و مصرف مکمل‌ها در حالی که هرگز بهترین زمان برای سیگار کشیدن یا خوردن غذاهای بی کیفیت چرب وجود ندارد اما از نظر علمی و پزشکی رفتارهای سالم را باید در بهترین زمان خودش انجام داد.
با بوی بد دهان به طور قطعی خداحافظی کنید در روش درمان بوی بد دهان با لیزر،مراقبتهای ویژه ی پس از جراحی نیز حذف می گردد، به طوری که پس از پایان یافتن جلسه درمان،بیمار می تواند بر خلاف روش جراحی متداول به راحتی غذا مصرف کند.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.