سلامت قلب با مصرف انگور


محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.

به گزارش لقمه خبرگزاری خاورمیانه اعلام کرد، تحقیقات نشان می‌دهد: مصرف انگور افزایش فشار خون و مقاومت جسم در قبال انسولین را که هر دو در ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت نوع دوم نقش دارند، کاهش می‌دهد.

انگور تاثیر زیادی در عوامل و خطرات مرتبط به قلب و عروق و سندروم متابولیک دارد و این امر به ترکیبات آنتی اکسیدان موجود در آن بر می‌گردد.

سندروم متابولیک به معنای وجود گروهی از عوامل خطر‌ساز برای بروز بیماری‌‌های قلبی- عروقی و دیابت در یک شخص است.

سندرم متابولیک به مجموعه‌ای از شرایط نظیر فشار خون بالا، سطوح افزایش یافته انسولین در خون، چربی انباشته اضافی در اطراف شکم و سطوح افزایش یافته چربی خون گفته می‌شود.

در سندروم متابولیک در اغلب موارد، اکثریت قریب به اتفاق این شرایط همزمان با هم وجود دارند و ریسک ابتلا به بیماری قلبی، سکته و دیابت را افزایش می‌دهند.

داشتن تنها یکی از شرایط ذکر شده دال بر ابتلا به سندرم متابولیک نیست ولی می‌‌تواند به ابتلا به بیماری‌های جدی دیگری منجر شود.

محققان تحقیقاتی را روی حیوانات انجام دادند که نتایج آن در کنفرانس بیولوژیک تجربی در شهر آناهایم در ایالت کالیفرنیا ارائه شد و نتایج دلگرم کننده آن نشان داد رژیم غذایی برخوردار از انگور به جلوگیری از خطر ابتلا به سندروم متابولیک کمک می‌کند.

محققان تاثیر انواع انگور زرد و قرمز را به صورت یک پودر مخلوط شده مورد بررسی قرار دادند. آنها این پودر را به رژیم غذایی موشهای آزمایشگاهی اضافه کردند و بعد از ۳ ماه به این نتیجه رسیدند؛ این موشها دارای فشار خون پایین تر و عملکرد بهتر قلبی و علائم کمتر عفونت قلبی و خونی در مقایسه با موش های دارای رژیم غذایی بدون انگور بودند.

پژوهشگران همچنین در تحقیقات خود دریافتند که خوردن انگور قبل و در حین تمرین های ورزشی انرژی لازم را به ورزشکاران برای انجام این تمرین ‌های سخت می‌دهد.

محققان آمریکایی نیز اخیراً دریافته‌اند که خوردن انگور در بین وعده‌‌های غذایی به کاهش سطح قند خون کمک می‌کند. این تحقیقات نشان می‌دهد: خوردن کمی انگور به میزان سه بار در بین وعده‌های غذایی سطح قند خون را به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد.

مصرف زیاد انگور همچنین دچار شدن به بیماری های شبکیه چشم را از بین می‌برد و انگور قرمز در مبارزه با بیماری آلزایمر نقش زیاد دارد و در پیشگیری از دچار شدن به بیماری دیابت تاثیرگذار است.

محققان گفتند: ترکیب رزوراترول در مبارزه و پیشگیری از بیماری دیابت تاثیر دارد و احتمال دچار شدن به سرطان را کم می‌کند.

انگور برای درمان بیماری فشار خون، روماتیسم، نقرس و مسمومیت داخلی مفید است و درمان کننده بیماری های پوستی، خونی و عصبی است.

در بیماری‌های یبوست، عوارض روماتیسم، چاقی، سوء هاضمه، بواسیر، کم خونی، عصبانیت، انسداد مجرای طحال و کبد لازم است که رژیم انگور گرفته شود و انگور ویتامین های "آ" ، "ب" و "ث" دارد و دارای مواد ازت، مواد قندی و نشاسته‌ ای بوده و خاصیت ضد عفونی کنندگی دارد.

انگور دارای قند، چربی، آلبومین، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ارسنیک، منگنز و ید است و پتاسیم آن برای بچه های دارای بینیه ضعیف و کم خون بسیار مفید است.


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1907 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۹ مهر بازدید: 2945 ساعت: 8:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیشگیری از ابتلا به سرطان معده با زغال اخته ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
2 چرا به مصرف میزان زیادی پتاسیم نیاز داریم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
3 موادغذایی محبوب اما مضر موجب پیری زودرس می شوند ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
4 دفع سموم بدن با مصرف آب کرفس ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
5 با این نوشیدنی به سرعت فشار خونتان را پایین بیاورید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲ مرداد
6 موز را جایگزین این داروها کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
7 چه کسانی آناناس نخورند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
8 پیش‌بینی ۱۱۲ میلیارد تومان برای آبیاری تحت فشار ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
9 سوپ جو می تواند مانع از بروز و یا افزایش فشار خون شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
10 پیشگیری از میگرن با 7 مواد غذایی ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
11 11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (1) پایگاه خبری لقمه: تا هنگامی که زنده هستید،ممکن است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.
درمان آکنه با محلول‌های خوراکی تا به حال شده كه شب هنگام خواب ناگهان ببینید یك جوش زشت و چركی روی صورت‌تان خودنمایی می‌كند، در حالی كه فردا به یك مهمانی دعوت هستید یا می‌خواهید با فردی ملاقات كنید كه برایتان اهمیت زیادی دارد.
به آجیل "نه" نگویید مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.
همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.