اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد


پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.

گردشگری غذا یکی از عوامل جذب توریست و رونق کسب و کارها در شهرها و بویژه شهرهای کوچک‌تر است. شهرداری هم به عنوان یک نهاد عمومی خدماتی می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند. در ادامه، چندین مثال از اقداماتی که شهرداری می‌تواند برای حمایت از رستوران‌داران انجام دهد را بیان می‌کنیم:
 
ارائه مشاوره و راهنمایی: شهرداری می‌تواند به رستوران‌داران در زمینه‌های مختلف کسب و کار مشاوره و راهنمایی ارائه کند، از جمله مجوزها، تنظیمات بهداشتی، مدیریت ترافیک، بهینه‌سازی فضای رستوران و مدیریت مالی.
 
ارائه تسهیلات مالی: شهرداری می‌تواند با ارائه تسهیلات مالی و وام‌های بازپرداخت‌پذیر به رستوران‌داران، کمک به رشد و توسعه کسب و کار‌هایشان کند.
 
ترویج گردشگری و رویدادها: شهرداری می‌تواند با برگزاری رویدادها، جشنواره‌ها و فعالیت‌های گردشگری، جذب گردشگران به مناطقی که رستوران‌ها در آن‌ها قرار دارند، تشویق کند. این کار می‌تواند باعث افزایش تقاضا برای خدمات رستوران‌ها شده و به سودآوری آن‌ها کمک کند.
 
هماهنگی با سایر دستگاه‌ها: شهرداری می‌تواند با همکاری و هماهنگی با سایر دستگاه‌های مرتبط مانند آژانس‌های بهداشتی و بازرسی‌های فنی، برای رعایت استانداردها و مقررات بهداشتی و فنی در رستوران‌ها تلاش کند.
 
ارائه فضاهای عمومی: شهرداری می‌تواند فضاهای عمومی مناسبی را در نقاط مختلف شهر ایجاد کند که رستوران‌داران بتوانند از آن‌ها برای ارائه خدمات خود استفاده کنند، مانند فضاهای عمومی برای سفره‌خانه‌ها یا ترازوهای عمومی برای فروشندگان خیابانی.
 
ارائه بسترهای دیجیتال: شهرداری می‌تواند بسترهای دیجیتالی مانند سامانه‌ها و وبسایت‌ها را در جهت رونق گردشگری غذا فراهم کرده و یا از تاسیس و فعالیت آنها حمایت کند و بدینوسیله به رونق کار رستوران‌ها کمک شایانی کند.
 

نویسنده: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :بازنشر این مطلب اختصاصی پایگاه خبری لقمه با ذکر منبع بلامانع است.

کد: 15511 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر بازدید: 357 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
6 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
7 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
8 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
9 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...