اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد


پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.

گردشگری غذا یکی از عوامل جذب توریست و رونق کسب و کارها در شهرها و بویژه شهرهای کوچک‌تر است. شهرداری هم به عنوان یک نهاد عمومی خدماتی می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند. در ادامه، چندین مثال از اقداماتی که شهرداری می‌تواند برای حمایت از رستوران‌داران انجام دهد را بیان می‌کنیم:
 
ارائه مشاوره و راهنمایی: شهرداری می‌تواند به رستوران‌داران در زمینه‌های مختلف کسب و کار مشاوره و راهنمایی ارائه کند، از جمله مجوزها، تنظیمات بهداشتی، مدیریت ترافیک، بهینه‌سازی فضای رستوران و مدیریت مالی.
 
ارائه تسهیلات مالی: شهرداری می‌تواند با ارائه تسهیلات مالی و وام‌های بازپرداخت‌پذیر به رستوران‌داران، کمک به رشد و توسعه کسب و کار‌هایشان کند.
 
ترویج گردشگری و رویدادها: شهرداری می‌تواند با برگزاری رویدادها، جشنواره‌ها و فعالیت‌های گردشگری، جذب گردشگران به مناطقی که رستوران‌ها در آن‌ها قرار دارند، تشویق کند. این کار می‌تواند باعث افزایش تقاضا برای خدمات رستوران‌ها شده و به سودآوری آن‌ها کمک کند.
 
هماهنگی با سایر دستگاه‌ها: شهرداری می‌تواند با همکاری و هماهنگی با سایر دستگاه‌های مرتبط مانند آژانس‌های بهداشتی و بازرسی‌های فنی، برای رعایت استانداردها و مقررات بهداشتی و فنی در رستوران‌ها تلاش کند.
 
ارائه فضاهای عمومی: شهرداری می‌تواند فضاهای عمومی مناسبی را در نقاط مختلف شهر ایجاد کند که رستوران‌داران بتوانند از آن‌ها برای ارائه خدمات خود استفاده کنند، مانند فضاهای عمومی برای سفره‌خانه‌ها یا ترازوهای عمومی برای فروشندگان خیابانی.
 
ارائه بسترهای دیجیتال: شهرداری می‌تواند بسترهای دیجیتالی مانند سامانه‌ها و وبسایت‌ها را در جهت رونق گردشگری غذا فراهم کرده و یا از تاسیس و فعالیت آنها حمایت کند و بدینوسیله به رونق کار رستوران‌ها کمک شایانی کند.
 

نویسنده: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :بازنشر این مطلب اختصاصی پایگاه خبری لقمه با ذکر منبع بلامانع است.

کد: 15511 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر بازدید: 773 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
6 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
9 نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
10 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
11 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی که بدن را سم زدایی می کنند اگر می خواهید وزنتان را کاهش دهید و یا به انرژی بی...

  بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی می‌شناسیم و می‌...

  غذاهایی که دندانپزشکان هرگز نمی خورند! دندان پزشكان به جای مصرف فرآورده‌هایی مانند ذرت حج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!