آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران


پایگاه خبری لقمه: واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران، توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت غرب دانشگاه علوم پزشکی ایران، ۹ مرداد تزریق واکسن پنوموکوک با حضور محسن زهرایی مسئول اداره ایمن سازی با واکسن مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، در مرکز خدمات جامع سلامت والفجر غرب تهران آغاز شد.
 
بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن سازی، واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی برای کودکان تزریق می‌شود.
 
بر این اساس در تهران نیز واکسن پنوموکوک به واکسیناسیون روتین کودکان اضافه شده است.
 
واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی شناخته شده برای حفاظت از سلامت کودکان است.
 
بر اساس پیش‌بینی‌ها واکسن پنوموکوک از حدود ۵۰ هزار عفونت شدید پنوموکوکی از جمله بیماری‌های مننژیت، ذات‌الریه، عفونت گوش میانی و عفونت منتشر خونی پیشگیری کرده و مصرف آنتی بیوتیک و در نتیجه مقاومت آنتی‌بیوتیکی را کاهش دهد.
 
خبرنگار: آزاده فضلی
 



کد: 15535 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد بازدید: 481 ساعت: 4:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.