با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید


پایگاه خبری لقمه: هیچ نوشیدنی مثل یک دمنوش خوشمزه و داغ، حال آدم سرماخورده را دگرگون نمی‌کند. با دمنوش‌های گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عوارض شایع زمستان بروید.

 رزیتا اشتری: هیچ نوشیدنی مثل یک دمنوش خوشمزه و داغ، حال آدم سرماخورده را دگرگون نمی‌کند. نوشیدنی که شاید بعد از سرماخوردگی و آنفلوآنزا و بعد از خوردن هزار جور قرص و شربت، انتخاب آخر می‌شود و کارش را به‌درستی انجام می‌دهد و درست می‌رود همان‌جا؛ همان‌جایی که باید برود و درمان کند.
گل‌های درمانگر را بشناسید
اگر از سرماخوردگی و آنفلوآنزا عاجز هستید و دلتان می‌خواهد بدون قرص و شربت شیمیایی حال‌تان خوب شود، به توصیه‌های درمانگران طب سنتی توجه کنید. دکتر سعید صانعی، مشاور گیاه‌درمانی 4دمنوش ویژه معرفی می‌کند که می‌توانید با آنها به جنگ سرماخوردگی بروید.

یک دمنوش جادویی

دمنوشی برای سرد مزاج‌‌ها

به گزارش پایگاه خبری لقمه، افرادی که مزاج سردی دارند سرماخوردگی‌شان با آبریزش بینی، خواب‌آلودگی، لرز و دمای پایین بدن همراه است. بهترین دمنوش‌ها برای این دسته از افراد دارچین، زنجبیل و نعناع است.

مواد لازم:
چوب دارچین: 2عدد کوچک
برگ نعناع: 3 تا 4عدد
زنجبیل تازه: یک قاشق چای‌خوری
برگ آویشن: 2 تا 3عدد

طرز تهیه:

همه این مواد را با آب دم کنید و بعد از دم کشیدن آن را صاف کرده و بنوشید. انتخاب با خودتان است؛ هم می‌توانید هر یک از این مواد را به‌طور جداگانه دم و میل کنید یا هر سه مورد را با هم ترکیب و دم کنید. آویشن برای درمان سرفه بسیار موثر است. اگر دوست دارید کمی دمنوش‌تان را شیرین کنید، توصیه می‌شود از نبات استفاده کنید. این دمنوش را چهاربار در روز بنوشید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :سیب سبز

کد: 8654 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي بازدید: 1739 ساعت: 3:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باید ها و نباید های دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ اسفند
2 درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
3 درمان عفونت گوش با روش های طبیعی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
4 درمان خُر و پُف با روش های خانگی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
5 مصرف این گیاهان در دوران بارداری چه اهمیتی دارد؟ ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
6 قلبی سالم را با مصرف این دمنوش ها داشته باشید ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
7 دمنوش کاهنده قوی چربی کلسترول خون را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8 مصرف این ترکیبات برای مبتلایان به کم‌خونی ضروری است ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
9 تکسین دردهای روماتیسمی با مصرف این دمنوش ها ۱۳۹۶ پنج شنبه ۶ مهر
10 ویروس سرماخوردگی را با این دمنوش ضربه‌فنی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
11 دمنوش زرشک،نوشیدنی سرشار از ویتامین C ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

  میوه های مفید برای پوست و بدن کدامند؟ یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه از میان مواد غذای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.