تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر نقش تغذیه در کاهش استرس، تقویت ایمنی و مقابله با آلودگی هوا و به مصرف میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و امگا ۳ در برنامه غذایی روزانه تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، احمد اسماعیل زاده مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرگزاری مهر بر اهمیت تغذیه در کاهش استرس و بهبود سلامت روان اشاره کرد و گفت: گنجاندن میوه‌ها، سبزیجات و منابع غذایی گیاهی در رژیم روزانه، به دلیل دارا بودن ترکیبات مفید، می‌تواند به کاهش استرس و کنترل اشتها کمک کند. همچنین، امگا ۳ که در روغن‌های گیاهی، ماهی و غذاهای دریایی یافت می‌شود، نقش مؤثری در کاهش استرس و کنترل وزن دارد.

 
وی افزود: برای تقویت سیستم ایمنی، مصرف آنتی‌اکسیدان‌های موجود در میوه‌ها، سبزیجات و حبوبات، کاهش مصرف نمک، قند و چربی‌های مضر ضروری است. هرچه این مواد را کمتر مصرف کنیم، سیستم ایمنی قوی‌تری خواهیم داشت.
 

تغذیه مناسب راهی برای مقابله با آلودگی هوا

 
وی در مورد تغذیه مناسب در شرایط آلودگی هوا، گفت: نوشیدن مایعات و آب به میزان کافی در اولویت است. مصرف میوه‌ها و سبزیجات به دلیل آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، ماهی به دلیل امگا ۳، حبوبات و حداقل ۲ تا ۳ واحد لبنیات در روز توصیه می‌شود.
 
مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: افرادی که به دلیل فعالیت روزانه بالا به دنبال افزایش انرژی هستند، به‌جای مصرف بیش‌ازحد قهوه و شکلات، بهتر است رژیم غذایی متنوعی شامل میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، غلات، پروتئین‌ها و لبنیات داشته باشند. همچنین، کاهش وزن تدریجی و تأمین مواد مغذی موردنیاز بدن از طریق تغذیه سالم می‌تواند خستگی را کاهش دهد. در صورت ادامه احساس کرختی، بررسی کمبودهای تغذیه‌ای و مصرف مکمل‌های موردنیاز ضروری است. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15763 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن بازدید: 555 ساعت: 7:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
7 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
8 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
9 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
10 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

  آشپزخانه پاکیزه با لیموترش حال به شما خواهیم گفت با لیمو ترش چگونه وسایل خان...

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.
داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! دست خودمان نیست، در بسته‌اش را كه باز می‌كنیم و بوی سیب‌زمینی به مشام‌مان می‌خورد باید تا انتها پایش بایستیم، باید تمامش كنیم و هزار درود بر مخترع این خوراكی ترد كه زیر دندان‌مان خرد می‌شود، بفرستیم.