با مصرف فلفل قرمز طول عمر بیشتری داشته باشید پایگاه خبری لقمه: براساس یافته‌های دانشمندان،‌ مصرف مدام فلفل قرمز مرگ افراد را تا 13درصد کاهش می‌دهد و آنها در برابر انواع بیماری ایمن و سلامت نگه می‌دارد.
افزایش احتمال بروز سکته مغزی با مصرف گوشت قرمز محققان می گویند مولکولی که به هنگام هضم گوشت قرمز، تخم مرغ و محصولات لبنی تولید می شود، خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش می دهد.
استقرار اتوبوس مشاوره تغذیه در میادین پایتخت پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از استقرار اتوبوس های مشاوره تغذیه در میادین مختلف شهر تهران خبر داد.
تضمین سلامت قلب با مصرف آجیل پایگاه خبری لقمه: پژوهش ها نشان می دهند که آجیل و انواع آن یک انتخاب سالم برای حفظ سلامت است و بنا به بسیاری از مطالعات بالینی جدید، اضافه کردن روزانه 30 گرم آجیل به رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماری های . . .
این سم ها را با ولع نخورید! همه مواد غذایی، سالم نیستند و هر فردی با توجه به ذائقه‌اش از مواد غذایی خاصی استفاده می کند که ممکن است بر روی او اثرات سوئی داشته باشد.
صرافی زاده: نادیده گرفتن لیبلینگ استاندارد برای جامعه تبعات زیادی دارد پایگاه خبری لقمه: دکتر صرافی زاده افزود امروزه شاهد کوچک و ناخوانا شدن لیبل محصولات غذایی در فروشگاه ها و در مقابل بزرگ تر شدن نام خارجی و طراحی های زیبای محصولات هستیم که نتیجه ی آن می شود کمتر دیده . . .
اختلالات خوردن 3 پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: پرخوری عصبی، شایع ترین دسته از اختلالات خوردن است و درصد زیادی از افراد چاق دچار این اختلال هستند.
1    2    3    4    5    6    7   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

  خواص درمانی مصرف هندوانه و پوست آن پایگاه خبری لقمه:متخصص طب گیاهی با اشاره به خواص د...

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان