صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری / خشکسالی تدریجی نخلستان های ایلام
گزارش تصویری / خشکسالی تدریجی نخلستان های ایلام
نخلستان های جنوب ایلام که در روستای "سرنی" قراردارند و از جمله نخلستان های نمونه این استان هستند؛ بدلیل کمبود منابع آبی در معرض خطر نابودی تدریجی هستند.
عکس از سجاد ذوالفقاری
سجاد ذوالفقاری
نقل از :مهر
کد:
1605
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور
بازدید:
3503
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تولید خرما در سال جاری به بیش از یک میلیون تن می رسد
۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2
برداشت خرما در آبادان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
3
افزایش محصول تولیدی در سایت الگویی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری آبادان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد
4
تولید ۲۲ گونه خرما به روش کشت بافت/ ضرورت بازسازی نخلستانهای آسیبدیده از جنگ
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
5
ارزآوری 40 میلیون دلاری صادرات خرمای هرمزگان
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
6
خشکیدگی و ریزش خوشههای خرما به دلیل گرد و غبار و گرمای شدید
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد
7
اظهارات مسوولان درباره کیفیت و قیمت خرما
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۵ دي
8
گزارش تصویری/ خشکسالی در نخلستانهای لامرد
۱۳۹۱ جمعه ۱۷ شهريور
9
5700 هکتار از اراضی ایرانشهر به کشت خرما اختصاص دارد
۱۳۹۱ شنبه ۳۱ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق
لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...
میوههایی برای رفع بوی بد سیر
متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهشهایی درباره خوا...
درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو
هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چاقی از چه سنی به سراغ دختران می آید؟
تناسب اندام در برخی از کشورها بسیار افت کرده و حتی خردسالان هم بسیار چاق شده اند.
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد
لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگهایش هر كسی را میتواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.
توجه ویژه به بخش كشاورزی و امنیت غذایی در دولت آینده ضروری است
پایگاه خبری لقمه: دكتر حامد نجفی معتقد است توجه ویژه دولت آینده به بخش كشاورزی و امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟
پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود میبخشد، بلکه میتواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است