گزارش تصویری / خشکسالی تدریجی نخلستان های ایلام


نخلستان های جنوب ایلام که در روستای "سرنی" قراردارند و از جمله نخلستان های نمونه این استان هستند؛ بدلیل کمبود منابع آبی در معرض خطر نابودی تدریجی هستند.

عکس از سجاد ذوالفقاری

سجاد ذوالفقاری


نقل از :مهر

کد: 1605 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 3588 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید خرما در سال جاری به بیش از یک میلیون تن می رسد ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2 برداشت خرما در آبادان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
3 افزایش محصول تولیدی در سایت الگویی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری آبادان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد
4 تولید ۲۲ گونه خرما به روش کشت بافت/ ضرورت بازسازی نخلستانهای آسیب‌دیده از جنگ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
5 ارزآوری 40 میلیون دلاری صادرات خرمای هرمزگان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
6 خشکیدگی و ریزش خوشه‌های خرما به دلیل گرد‌ و غبار و گرمای شدید ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد
7 اظهارات مسوولان درباره کیفیت و قیمت خرما ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۵ دي
8 گزارش تصویری/ خشکسالی در نخلستانهای لامرد ۱۳۹۱ جمعه ۱۷ شهريور
9 5700 هکتار از اراضی ایرانشهر به کشت خرما اختصاص دارد ۱۳۹۱ شنبه ۳۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زندگی شاداب‌ با این 10خوراکی انسان از همان آغاز خلقت به‌دنبال اکسیر جوانی بوده تا بتواند سالم و شاداب زندگی کند و طول عمر بیشتری داشته باشد. گرچه هنوز هم نتوانسته به این معجون خالص دست یابد، اما مصرف بعضی غذاها در رژیم غذایی روزانه دست‌کمی از اکسیر جوانی ندارد.
مقایسه‌ پنج آرد پرمصرف در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توهمی که با صرفه‌جویی و تغییر سبک زندگی باید از آن عبور کنیم.