کاکائو احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد


تحقیقات پزشکی نشان می‌دهد که مصرف روزانه کاکائو ابتلای افراد به تومورهای سرطانی را کاهش می‌دهد.

به گزارش لقمه، خبرگزاری خاورمیانه اعلام کرد محققان در تحقیقات خود دریافتند: ماده پلی فنول موجود در کاکائو نقش مهمی در پیشگیری از تشکیل تومورهای سرطانی به ویژه سرطان معده ایفا می کند.

محققان تحقیقات خود را به مدت چند هفته روی موشهای آزمایشگاهی انجام دادند.

این تحقیقات نشان داد: هیچ گونه سلول سرطانی در موشهایی که به طور مستمر کاکائو مصرف کردند، تشکیل نشد در حالی که در برخی دیگر از موشها که ماده پلی فنول موجود در کاکائو را برای مدت طولانی مصرف نکردند، تومورهایی در رکتوم آنها تشکیل شد.

تحقیقات جدید همچنین نشان ‌داده است که کاکائوی تلخ برای سرخرگ‌ها مفید است و جریان خون را در آنها تسهیل می‌کند.

محققان به این نتیجه رسیده‌اند که خوردن کاکائو با کاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی مرتبط است.

کاکائو همچنین به عنوان دارویی انرژی‌ بخش، شادی‌آفرین و تقویت‌کننده قلب شناخته می‌شود و در بعضی از مطالعات ثابت شده است که این ماده باعث کاهش فشار خون و تنظیم کلسترول بد در خون می‌شود.

این گیاه همچنین به عنوان ضدعفونی‌ کننده و انگل‌ کش مورد استفاده قرار می‌گیرد و از خواص دیگر آن می‌توان به خاصیت ادرار آوری، قاعده‌آوری و سقط‌ کنندگی آن اشاره کرد.

در بعضی از نقاط دنیا از کاکائو برای درمان طاسی، سوختگی، سرفه، خشکی لب‌ها و چشم استفاده می‌‌کنند.

کاکائو همچنین انرژی ‌بخش است و باعث از بین رفتن بی ‌حالی، سختی‌های زایمان، حاملگی و روماتیسم می‌شود.

بومیان محلی نیز از کاکائو در درمان مارگزیدگی و جراحت‌ها بهره می‌برند.

به علت وجود تانن در پوسته و ریشه کاکائو، فعالیت ضدتوموری برای این گیاه نیز پیش‌بینی شده است.

کاکائوی خالص و تصفیه نشده اثر آنتی‌اکسیدانی قوی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان دارد اما طی فرآیند شکلات ‌سازی، مقدار زیادی از مواد آنتی‌اکسیدانی کاکائو از بین می‌رود بنابراین می‌توان گفت که شکلات تهیه شده از کاکائو به دلیل انجام فرآیند در کارخانه خواص مفید دانه کاکائوی خالص را ندارد.


نقل از :فارس

کد: 1743 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۴ مهر بازدید: 3280 ساعت: 8:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 کلاهبرداری ۱۵ میلیاردی از یک شرکت خصوصی عرضه گوشت در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد
4 کشف تریاک در بار توت فرنگی! ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن
5 پلمب ۹ قهوه خانه و سفره خانه متخلف در تهران ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
6 برخورد با واحدهای صنفی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
7 کشف لوازم آشپزخانه قاچاق به ارزش ۸ میلیارد ریال ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۶ تير
8 فروشنده کلاهبردار واکسن کرونای 8میلیون ریالی دستگیر شد ۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۵ اسفند
9 اپلیکیشن هنر آشپزی پاسخی برای سوال همیشگی چی بپزم ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
10 بساط فروشگاه های غیرمجاز سموم، برچیده می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
11 جلوگیری از آب مروارید با مصرف انگور ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  «تخم‌شربتی» را درست مصرف کنید تخم شربتی در عین حال که فوائد بسیاری برای سلامتی ...

  کاهش سرطان تخمدان با این دو نوشیدنی معجزه گر محققان انگلیسی ادعا می کنند که مصرف چای و آب پرتقا...

  اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گیاهان انرژی زا را بشناسید گیاهان انرژی زا، علاوه بر ایجاد انرژی، سلامت و تعادل سیستم دفاعی بدن را نیز بهبود می بخشد.
مواد غذایی مخصوص خانم‌ ها کدامند ؟ پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید می‌باشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف می‌کند؟
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.