اپلیکیشن هنر آشپزی پاسخی برای سوال همیشگی چی بپزم


پایگاه خبری لقمه:این اپلیکیشن حاوی بیش از 10.000 (ده هزار) دستور تهیه غذا و شیرینی است.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ناصر زحمتکش مدیرعامل ماهنامه «هنر آشپزی» در مورد اپلیکشن «هنر آشپزی» گفت: مجموعه هنرآشپزی به عنوان نخستین نشریه تخصصی فارسی زبان، با محوریت آشپزی و قنادی و بیش از 15 سال فعالیت مداوم از آبان 1382 تاکنون، پس از تلاشی بی وقفه، اکنون اپلیکیشن «هنرآشپزی» را با محتوای نشریات «هنرآشپزی»، «هنرقنادی» و «هنر طباخی» عرضه کرده است.

وی افزود: این اپلیکیشن حاوی بیش از 10.000 (ده هزار) دستور تهیه غذا و شیرینی است. این دستورات حداقل 2 بار توسط کارشناسان خبره ما آزموده شده اند و سپس از آنها در آتلیه و استودیو/آشپزخانه هنرآشپزی عکس و فیلم تهیه شده است و در این اپلیکشین قرار داده شده است.

زحمتکش در مورد تفاوت محتوای آرشیو مجلات مذکور با این اپلیکشین گفت: علاوه بر محتوای نشریات، عکس های مراحل پخت که در مجله امکان چاپ نداشته اند و یا فیلم هایی که تاکنون منتشر نشده اند؛ تدریجاً تدوین و به این اپلیکیشن اضافه می شوند و شما هر روز به داده هایی جدیدتر دسترسی خواهید. داشت.

وی تصریح کرد: البته در بدو آغاز به کار اپلیکیشن، بیش از 500  ویدئوی آموزشی بارگزاری شده و قابل دسترسی است که همواره به تعداد آنها تا برابری نهایی تعداد دستورها و تعداد فیلم ها افزوده خواهد شد.

این مدرس آشپزی با تاکید بر اینکه طبقه بندی محتوای داخل اپلیکیشن نیز حاصل تجربه 15 ساله و دانش فنی سالیان طولانی تر همکاران ما است، اظهار داشت:  طبقه بندی انواع غذا، شیرینی و دسر در این اپلیکیشن، از دیدگاه های مختلف، اعم از: روش طبخ، نوع مواد اولیه اصلی، وعده مناسب جهت مصرف، تقسیم بندی منطقه ای و غیره می باشد.

ناصر زحمتکش در مورد کیفیت محتوای این اپلیکیشن تاکید کرد: این محتوا حاصل تلاش و همکاری صدها تن از اساتید که ذکر نام تک تک آنها در اینجا میسر نیست، می باشد. بدینوسیله مراتب امتنان خود از یکایک این عزیزان را به استحضار می رسانیم.

وی در پایان یاد آور شد: ضمناً امکان جستجوی پیشرفته این اپلیکیشن برای همیشه پاسخگوی پرسش همگانی «چی بپزم؟» خواهد بود.

شایان ذکر است که نصب این اپلیکیشن از طریق «کافه بازار» امکان پذیر و در هفته اول بارگذاری، استفاده از همه محتوای آن رایگان است.

 

گفت و گو: محمدصالح حجت الاسلامی
 




کد: 13813 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي بازدید: 3799 ساعت: 2:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
2 ماجرای اپلیکیشن نذری یاب چیست!؟ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
نسخه طب سنتی برای اختلالات جنسی مکاتب درمانی سنتی و مکمل، شیوه‌ها و روش‌های طبیعی و متنوعی را برای بهبود و درمان بیماری‌ها و اختلال‌های جنسی به کار می‌بستند و استفاده از این شیوه‌ها را سالم‌ترین و بی‌عارضه‌ترین روش‌ها برای حفظ سلامت و درمان بیماری‌های جنسی مردان و زنان می‌دانند.
آشنایی با خواص آرتیشو آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان می‌خورد. با ما همراه باشید تا با گوشه‌ای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.