آب گوشت با طعم «هرکاره»!


یک هنرمند صنایع دستی تولیدکننده‌ی دیزی سنگی گفت: سنگی که برای ساخت این ظرف‌ها به کار می‌رود، یکی از سنگ‌های شناخته‌شده در جهان است که فقط در مشهد پیدا می‌شود.

به گزارش لقمه، سیدعلی غیاثی در گفت‌وگویی درباره‌ی محصولات خود و چگونگی ساخت آن‌ها، اظهار کرد: کار ما فقط با سنگ «هرکاره» یا «سرباتین» است و این سنگ فقط در مشهد پیدا می‌شود. این سنگ از قدمگاه نیشابور تا مشهد که در زمان قدیم به سن‌آباد معرف بود، یافت می‌شود و می‌توان گفت نمونه‌ی آن در هیچ جای دنیا نیست.

این هنرمند مشهدی ادامه داد: این سنگ مخصوص ظرف‌های سنگی است که آن را از معدن، بدون هیچ انفجاری و با دست خارج می‌کنند و پس از برش دادن، با مته درون آن را خالی می‌کنند و شکل می‌دهند. زحمت اولیه‌ی این کار خیلی زیاد است و تلاش فراوانی می‌خواهد تا این سنگ باارزش به ظرف سنگی تبدیل شود.

غیاثی بیان کرد: خیلی‌ها می‌گویند گرانیت سنگ سخت و محکمی است، در حالی که اگر نیمی از فشاری که روی این سنگ وارد می‌شود به گرانیت وارد کنیم خرد می‌شود.

وی با اشاره به این‌که فقط در مشهد جای ثابتی برای عرضه‌ی محصولات خود دارد، افزود: ما محصولات خود را در نمایشگاه‌ها هم ارائه می‌کنیم، ولی از سراسر کشور برای تهیه‌ی این ظرف‌های سنگی به ما مراجعه می‌کنند.


نقل از :ایسنا

کد: 3357 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند بازدید: 3554 ساعت: 4:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
نوشیدنی ویژه کارمندان کارایی حافظه، قدرت استنتاج و تمرکز در کارمندانی که در حین کار کافئین مصرف می کنند بهتر از سایرین است.