آب گوشت با طعم «هرکاره»!


یک هنرمند صنایع دستی تولیدکننده‌ی دیزی سنگی گفت: سنگی که برای ساخت این ظرف‌ها به کار می‌رود، یکی از سنگ‌های شناخته‌شده در جهان است که فقط در مشهد پیدا می‌شود.

به گزارش لقمه، سیدعلی غیاثی در گفت‌وگویی درباره‌ی محصولات خود و چگونگی ساخت آن‌ها، اظهار کرد: کار ما فقط با سنگ «هرکاره» یا «سرباتین» است و این سنگ فقط در مشهد پیدا می‌شود. این سنگ از قدمگاه نیشابور تا مشهد که در زمان قدیم به سن‌آباد معرف بود، یافت می‌شود و می‌توان گفت نمونه‌ی آن در هیچ جای دنیا نیست.

این هنرمند مشهدی ادامه داد: این سنگ مخصوص ظرف‌های سنگی است که آن را از معدن، بدون هیچ انفجاری و با دست خارج می‌کنند و پس از برش دادن، با مته درون آن را خالی می‌کنند و شکل می‌دهند. زحمت اولیه‌ی این کار خیلی زیاد است و تلاش فراوانی می‌خواهد تا این سنگ باارزش به ظرف سنگی تبدیل شود.

غیاثی بیان کرد: خیلی‌ها می‌گویند گرانیت سنگ سخت و محکمی است، در حالی که اگر نیمی از فشاری که روی این سنگ وارد می‌شود به گرانیت وارد کنیم خرد می‌شود.

وی با اشاره به این‌که فقط در مشهد جای ثابتی برای عرضه‌ی محصولات خود دارد، افزود: ما محصولات خود را در نمایشگاه‌ها هم ارائه می‌کنیم، ولی از سراسر کشور برای تهیه‌ی این ظرف‌های سنگی به ما مراجعه می‌کنند.


نقل از :ایسنا

کد: 3357 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند بازدید: 3491 ساعت: 4:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص آب گیلاس آب گیلاس نه‌ تنها نوشیدنی خوش‌طعمی است بلکه فوائد ...

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

  راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن پهنای مناسب و پرپشت و خوش فرم تأثیر زیادی در آراست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت