آب گوشت با طعم «هرکاره»!


یک هنرمند صنایع دستی تولیدکننده‌ی دیزی سنگی گفت: سنگی که برای ساخت این ظرف‌ها به کار می‌رود، یکی از سنگ‌های شناخته‌شده در جهان است که فقط در مشهد پیدا می‌شود.

به گزارش لقمه، سیدعلی غیاثی در گفت‌وگویی درباره‌ی محصولات خود و چگونگی ساخت آن‌ها، اظهار کرد: کار ما فقط با سنگ «هرکاره» یا «سرباتین» است و این سنگ فقط در مشهد پیدا می‌شود. این سنگ از قدمگاه نیشابور تا مشهد که در زمان قدیم به سن‌آباد معرف بود، یافت می‌شود و می‌توان گفت نمونه‌ی آن در هیچ جای دنیا نیست.

این هنرمند مشهدی ادامه داد: این سنگ مخصوص ظرف‌های سنگی است که آن را از معدن، بدون هیچ انفجاری و با دست خارج می‌کنند و پس از برش دادن، با مته درون آن را خالی می‌کنند و شکل می‌دهند. زحمت اولیه‌ی این کار خیلی زیاد است و تلاش فراوانی می‌خواهد تا این سنگ باارزش به ظرف سنگی تبدیل شود.

غیاثی بیان کرد: خیلی‌ها می‌گویند گرانیت سنگ سخت و محکمی است، در حالی که اگر نیمی از فشاری که روی این سنگ وارد می‌شود به گرانیت وارد کنیم خرد می‌شود.

وی با اشاره به این‌که فقط در مشهد جای ثابتی برای عرضه‌ی محصولات خود دارد، افزود: ما محصولات خود را در نمایشگاه‌ها هم ارائه می‌کنیم، ولی از سراسر کشور برای تهیه‌ی این ظرف‌های سنگی به ما مراجعه می‌کنند.


نقل از :ایسنا

کد: 3357 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند بازدید: 3555 ساعت: 4:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم پایگاه خبری لقمه: طبق یافته اخیر محققان، مصرف روزانه منیزیم در پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده مفید است.
تخم کدو حلوایی و این همه خاصیت تخم کدو حلوایی از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا کمک به داشتن خوابی آرام و کافی برای بدن فوائد دارد.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»