واکنش مغز به روش های لاغری چیست


محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد.

به گزارش لقمه، مطالعه محققان آمریکایی نشان می دهد، افرادی که تحت عمل جراحی کاهش وزن قرار می گیرند، کمتر از افرادی که تحت رژیم غذایی قرار دارند جذب غذا می شوند. مطالعه محققان دانشگاه ˈمیسوری ˈ آمریکا نشان می دهد، افرادی که با شمردن کالری غذا و ورزش وزن کم می کنند بیشتر به غذا علاقه نشان می دهند. این در حالی است که جراحی کاهش وزن از جمله کوچک کردن معده، سیم پیچی مغز را عوض می کند؛ بطوریکه این افراد کمتر به غذا خوردن علاقه نشان می دهند.

به گزارش دیلی، دانشمندان آمریکایی در این مطالعه اسکن های مغز بیمارانی را که روش های مختلفی برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند، بررسی کردند. محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد و این واکنش های متفاوت بستگی به روش هایی دارد که افراد مختلف برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند.

محققان در این مطالعه افرادی را که با عمل جراحی وزن کم کرده بودند با افرادی مقایسه کردند که روش های متداول تر رژیم غذایی را برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند. سپس محققان تصاویر پیتزا و سایر غذاهای اشتهاآور را به افراد مورد مطالعه نشان دادند. دانشمندان متوجه شدند: مغز افرادی که تحت رژیم های غذایی بودند در قسمت «کورتکس پره فورنتال»( prefrontal cortex ) (بخشی از مغز که هیجان و احساسات را کنترل می کند) فعال تر است.

این مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد، افرادی که با تغییر رفتار و شیوه زندگی خود برای مثال کاهش میزان کالری هایی که هر روز مصرف می کنند و افزایش سطح ورزش، موفق به کاهش وزن شده اند بیشتر به مواد غذایی علاقه نشان می دهند. از طرف دیگر افرادی که با عمل جراحی لاپاراسکوپی کوچک کردن معده وزن کم کرده بودند نسبت به غذا خوردن بی علاقه بودند.

این مطالعه که در مجله Obesity منتشر شده است اولین مطالعه ای است که تغییرات مغز در ارتباط با روش های مختلف کاهش وزن را بررسی کرده است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 6920 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 4343 ساعت: 6:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دام‌های آخر هفته‌ در برابر خوش‌اندامی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان و بهبود آفت دهان با تغذیه آفت‌های دهانی (canker sores) زخم‌های دردناکی هستند...

  قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلف...

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
ارتباط تغذیه با جرم و جنایت دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان می‌تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت می‌زنند.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.