واکنش مغز به روش های لاغری چیست


محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد.

به گزارش لقمه، مطالعه محققان آمریکایی نشان می دهد، افرادی که تحت عمل جراحی کاهش وزن قرار می گیرند، کمتر از افرادی که تحت رژیم غذایی قرار دارند جذب غذا می شوند. مطالعه محققان دانشگاه ˈمیسوری ˈ آمریکا نشان می دهد، افرادی که با شمردن کالری غذا و ورزش وزن کم می کنند بیشتر به غذا علاقه نشان می دهند. این در حالی است که جراحی کاهش وزن از جمله کوچک کردن معده، سیم پیچی مغز را عوض می کند؛ بطوریکه این افراد کمتر به غذا خوردن علاقه نشان می دهند.

به گزارش دیلی، دانشمندان آمریکایی در این مطالعه اسکن های مغز بیمارانی را که روش های مختلفی برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند، بررسی کردند. محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد و این واکنش های متفاوت بستگی به روش هایی دارد که افراد مختلف برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند.

محققان در این مطالعه افرادی را که با عمل جراحی وزن کم کرده بودند با افرادی مقایسه کردند که روش های متداول تر رژیم غذایی را برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند. سپس محققان تصاویر پیتزا و سایر غذاهای اشتهاآور را به افراد مورد مطالعه نشان دادند. دانشمندان متوجه شدند: مغز افرادی که تحت رژیم های غذایی بودند در قسمت «کورتکس پره فورنتال»( prefrontal cortex ) (بخشی از مغز که هیجان و احساسات را کنترل می کند) فعال تر است.

این مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد، افرادی که با تغییر رفتار و شیوه زندگی خود برای مثال کاهش میزان کالری هایی که هر روز مصرف می کنند و افزایش سطح ورزش، موفق به کاهش وزن شده اند بیشتر به مواد غذایی علاقه نشان می دهند. از طرف دیگر افرادی که با عمل جراحی لاپاراسکوپی کوچک کردن معده وزن کم کرده بودند نسبت به غذا خوردن بی علاقه بودند.

این مطالعه که در مجله Obesity منتشر شده است اولین مطالعه ای است که تغییرات مغز در ارتباط با روش های مختلف کاهش وزن را بررسی کرده است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 6920 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 4350 ساعت: 6:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دام‌های آخر هفته‌ در برابر خوش‌اندامی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (2) پایگاه خبری لقمه: در مقاله ی قبل اثر استرس بر سیست...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
آشنایی با 4 خوراکی چرب مفید بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.