واکنش مغز به روش های لاغری چیست


محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد.

به گزارش لقمه، مطالعه محققان آمریکایی نشان می دهد، افرادی که تحت عمل جراحی کاهش وزن قرار می گیرند، کمتر از افرادی که تحت رژیم غذایی قرار دارند جذب غذا می شوند. مطالعه محققان دانشگاه ˈمیسوری ˈ آمریکا نشان می دهد، افرادی که با شمردن کالری غذا و ورزش وزن کم می کنند بیشتر به غذا علاقه نشان می دهند. این در حالی است که جراحی کاهش وزن از جمله کوچک کردن معده، سیم پیچی مغز را عوض می کند؛ بطوریکه این افراد کمتر به غذا خوردن علاقه نشان می دهند.

به گزارش دیلی، دانشمندان آمریکایی در این مطالعه اسکن های مغز بیمارانی را که روش های مختلفی برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند، بررسی کردند. محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد و این واکنش های متفاوت بستگی به روش هایی دارد که افراد مختلف برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند.

محققان در این مطالعه افرادی را که با عمل جراحی وزن کم کرده بودند با افرادی مقایسه کردند که روش های متداول تر رژیم غذایی را برای کاهش وزن انتخاب کرده بودند. سپس محققان تصاویر پیتزا و سایر غذاهای اشتهاآور را به افراد مورد مطالعه نشان دادند. دانشمندان متوجه شدند: مغز افرادی که تحت رژیم های غذایی بودند در قسمت «کورتکس پره فورنتال»( prefrontal cortex ) (بخشی از مغز که هیجان و احساسات را کنترل می کند) فعال تر است.

این مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد، افرادی که با تغییر رفتار و شیوه زندگی خود برای مثال کاهش میزان کالری هایی که هر روز مصرف می کنند و افزایش سطح ورزش، موفق به کاهش وزن شده اند بیشتر به مواد غذایی علاقه نشان می دهند. از طرف دیگر افرادی که با عمل جراحی لاپاراسکوپی کوچک کردن معده وزن کم کرده بودند نسبت به غذا خوردن بی علاقه بودند.

این مطالعه که در مجله Obesity منتشر شده است اولین مطالعه ای است که تغییرات مغز در ارتباط با روش های مختلف کاهش وزن را بررسی کرده است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 6920 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 3802 ساعت: 6:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دام‌های آخر هفته‌ در برابر خوش‌اندامی ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

  آدامس ترک سیگار برای جنین خطر دارد متاسفانه تعداد خانم‌های سیگاری کم نیست و البته جای...

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
سبزیجات هم زنانه و مردانه دارند همیشه از خوبی‌های سبزیجات و گیاهان شنیده‌ایم و سعی کرده‌ایم آنها را در برنامه غذایی‌مان جای دهیم.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.
رازیانه، تازیانه‌ای بر بیماری‌ها گیاه «رازیانه» با فوائد درمانی متنوع در درمان کم‌خونی، سوء‌هاضمه، یبوست،‌ اختلالات تنفسی و اختلالات قاعدگی مفید است و علاوه بر اینها به عنوان یک خوشبوکننده موثر برای رفع بوی بد دهان استفاده می‌شود.