صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه نوروزی
>
آشنایی با روش تهیه شیرینی پفک (مرنگ)
آشنایی با روش تهیه شیرینی پفک (مرنگ)
مرنگ یا پفک را میتوانید تنها با سفیده تخممرغ درست نمایید و به تنهایی سرو کرده و یا به عنوان تزیین برای کیک یا دسر مورد استفاده قرار دهید.
لقمه:
با اضافه کردن رنگهای خوراکی به مایه مرنگ میتوانید پفکهای رنگی داشته باشید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه شیرینی مرنگ آشنا میشوید.
مواد لازم:
سفیده تخممرغ: یک پیمانه
پودر شکر: 2 پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو: چند قطره
پودر هل: در صورت تمایل به دلخواه
رنگ خوراکی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله 1 - سفیدههای تخممرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کشدار به خود بگیرد.
مرحله 2 - آبلیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداختهاید به صورت گل و با فاصله بزنید. (در صورت استفاده از رنگ در این مرحله میتوانید رنگ را اضافه کنید)
مرحله 3 - سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
نکات:
1. برای تهیه مرنگ سفیدههای تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.
2. مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که میتوانید بعد از 5 دقیقه که مرنگها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر، مابقی زمان پخت سپری شود.
3. به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده میکنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.
4. رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه میتوانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگهای رنگی داشته باشید.
کد:
3439
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ اسفند
بازدید:
5463
ساعت:
1:39 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2
طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
3
با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید
۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
4
دانه های سیاه اما پرخاصیت
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
5
قیمتهای جهانی محصولات غذایی به شدت سقوط کرد
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد
6
4 خطای رایج تغذیهای در ماه رمضان
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۹ تير
7
انواع سبزیخوردن و خواص آنها
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
8
امید به رونق بورس کشاورزی با وزیر جدید
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ مرداد
9
بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی
۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر
10
گزارش تصویری / کارگاه چاقو سازی
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟
حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ
پایگاه خبری لقمه: تحقیق جدید نشان می دهد افزودن ان...
با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید
چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
رژیمهای غذایـی سخت ممـنوع!
از دست دادن مو یکی از نگرانیهای اصلی زنان و مردان میباشد. ریزش طبیعی مو تقریبا 100-125 تار مو در هر روز است که خوشبختانه جایگزین میشوند.
بهترین جایگزینهای گوشت قرمز و مرغ
پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلیها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها میکنند و گیاهخوار میشوند. اما سوالی که مطرح میشود این است؛ آیا جانشین های گیاهی میتوانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
پرخوری موجب درد مفاصل/کمخوری باعث پیری زودرس
یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا بهدرستی صورت نمیپذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کمخوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز میکند که سوءتغذیه یا کمخوری منجر به پیری زودرس میشود.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است