صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه نوروزی
>
آشنایی با روش تهیه شیرینی پفک (مرنگ)
آشنایی با روش تهیه شیرینی پفک (مرنگ)
مرنگ یا پفک را میتوانید تنها با سفیده تخممرغ درست نمایید و به تنهایی سرو کرده و یا به عنوان تزیین برای کیک یا دسر مورد استفاده قرار دهید.
لقمه:
با اضافه کردن رنگهای خوراکی به مایه مرنگ میتوانید پفکهای رنگی داشته باشید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه شیرینی مرنگ آشنا میشوید.
مواد لازم:
سفیده تخممرغ: یک پیمانه
پودر شکر: 2 پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو: چند قطره
پودر هل: در صورت تمایل به دلخواه
رنگ خوراکی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله 1 - سفیدههای تخممرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کشدار به خود بگیرد.
مرحله 2 - آبلیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداختهاید به صورت گل و با فاصله بزنید. (در صورت استفاده از رنگ در این مرحله میتوانید رنگ را اضافه کنید)
مرحله 3 - سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
نکات:
1. برای تهیه مرنگ سفیدههای تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.
2. مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که میتوانید بعد از 5 دقیقه که مرنگها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر، مابقی زمان پخت سپری شود.
3. به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده میکنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.
4. رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه میتوانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگهای رنگی داشته باشید.
کد:
3439
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ اسفند
بازدید:
5095
ساعت:
1:39 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی
۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
2
با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید
۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
3
دانه های سیاه اما پرخاصیت
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
4
قیمتهای جهانی محصولات غذایی به شدت سقوط کرد
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد
5
4 خطای رایج تغذیهای در ماه رمضان
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۹ تير
6
انواع سبزیخوردن و خواص آنها
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
7
امید به رونق بورس کشاورزی با وزیر جدید
۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ مرداد
8
بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی
۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر
9
گزارش تصویری / کارگاه چاقو سازی
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان
پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه...
مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی
استفاده از سبزیجات و لبنیات باعث میشود افراد کمت...
علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان
پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی
قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سالهای نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال میکند و به رشد بیشتر سلولهای چربی منجر میشود.
مواظب خلال دندان باشید
یک دندانپزشک گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسبی مثل نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر میشود.
وقتی مسواک زدن مضر است
دندانپزشکان هشدار دادند مسواک زدن دندانها ظرف نیم ساعت بعد از مصرف یک وعده غذایی یا نوشیدن یک فنجان قهوه میتواند آسیب جدی به دندان ها وارد کند.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد
پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است