آشنایی با روش تهیه‌ شیرینی پفک (مرنگ)


مرنگ یا پفک را می‌توانید تنها با سفیده تخم‌مرغ درست نمایید و به تنهایی سرو کرده و یا به عنوان تزیین برای کیک یا دسر مورد استفاده قرار دهید.

لقمه: با اضافه کردن رنگ‌های خوراکی به مایه مرنگ می‌توانید پفک‌های رنگی داشته باشید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه شیرینی مرنگ آشنا می‌شوید.

مواد لازم:

سفیده تخم‌مرغ: یک پیمانه

پودر شکر: 2 پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

آب‌لیمو: چند قطره

پودر هل: در صورت تمایل به دلخواه

رنگ خوراکی: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله 1 - سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش‌دار به خود بگیرد.

مرحله 2 - آب‌لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. (در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید)

مرحله 3 - سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 140 تا 150 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نکات:

1. برای تهیه مرنگ سفیده‌های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.

2. مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می‌توانید بعد از 5 دقیقه که مرنگ‌ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر، مابقی زمان پخت سپری شود.

3. به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می‌کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.

4. رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ‌های رنگی داشته باشید.




کد: 3439 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ اسفند بازدید: 4926 ساعت: 1:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
2 با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند
3 دانه های سیاه اما پرخاصیت ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
4 قیمت‌های جهانی محصولات غذایی به شدت سقوط کرد ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد
5 4 خطای رایج تغذیه‌ای در ماه رمضان ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۹ تير
6 انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
7 امید به رونق بورس کشاورزی با وزیر جدید ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ مرداد
8 بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی ۱۳۹۱ دوشنبه ۶ آذر
9 گزارش تصویری / کارگاه چاقو سازی ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آشنایی با خوراکی‌های حاوی آنتی‌ اکسیدان و ضد‌ سرطان اگر تابحال سالاد میوه درست کرده باشید می دانید که ...

  خواص کاکائو را بشناسید نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...

  ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت از آنجایی که استفاده از ظروف تفلون در بین مردم افز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
با گرفتن این رژیم های لاغری مرگتان حتمی است! تب لاغری تب تندی است. خیلی‌ها حال و حوصله وزن كم كردن طی چند ماه را ندارند و دلشان می‌خواهد یك‌شبه ره صدساله را طی كنند. از سویی نه می‌توانند جلوی خوردنشان را بگیرند و نه طاقت گرسنگی دارند...
غذاهایی که چربی اضافی بدن تان را از بین می برند! اگر بدانید چه چیزهایی برای کاهش وزن مفید تراست و چه غذاهایی چربی ها را می سوزانند بهتر و راحت تر می توانید از شر چربی های اضافی خلاص شوید.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.