به گزارش لقمه، پزشکان انگلیسی در این مطالعه دریافتند که حداقل نیمی از فضا و لوازم آبدارخانه در اداره و محیط کار به حجم زیادی از باکتریها آلوده است و اغلب این آلودگیها به شیوع بیماریهای رودهای در بین کارمندان منجر میشوند. آزمایشات نشان داده است که فضای این آشپزخانهها و آبدارخانهها حتی گاهی از سرویسهای بهداشتی نیز آلودهتر است و لوازمی چون دسته کتری و دستگاه مایکروفر مکان مناسبی برای رشد انواع باکتریهای بیماریزا هستند. همچنین حجم زیادی از این آلودگیها و میکروبها روی دستگیره یخچال و دستگاه مایکروفر انباشته میشوند و گاهی حتی تعداد باکتریهای موجود روی دسته کتری از باکتریهای موجود در سرویسهای بهداشتی بیشتر است. پزشکان تاکید دارند که شست و شوی مرتب دست با مواد شوینده میتواند خطر گسترش بیماریهای رودهای در محیطهای کاری را کاهش دهد. پزشکان در این مطالعه با بررسی 280 نمونه از 70 آشپزخانه در هشت محیط کاری به این نتیجه رسیدند.