آبدارخانه‎ها آلوده‎تر از سرویس‎های بهداشتی هستند


در یک مطالعه جدید آشکار شد آبدارخانه‎ها و آشپزخانه‌های ادارات و محیط‌های کاری اغلب فضاهایی بسیار آلوده هستند تا جایی که حتی ممکن است از سرویس‎های بهداشتی نیز آلوده‎تر باشند و موجب بیماری کارمندان شوند.

به گزارش لقمه، پزشکان انگلیسی در این مطالعه دریافتند که حداقل نیمی از فضا و لوازم آبدارخانه در اداره و محیط کار به حجم زیادی از باکتری‎ها آلوده است و اغلب این آلودگی‎ها به شیوع بیماری‎های روده‌ای در بین کارمندان منجر می‌شوند.

آزمایشات نشان داده است که فضای این آشپزخانه‌ها و آبدارخانه‎ها حتی گاهی از سرویس‌های بهداشتی نیز آلوده‌تر است و لوازمی چون دسته کتری و دستگاه مایکروفر مکان مناسبی برای رشد انواع باکتری‌های بیماری‎زا هستند.

همچنین حجم زیادی از این آلودگی‎ها و میکروب‎ها روی دستگیره یخچال و دستگاه مایکروفر انباشته می‎شوند و گاهی حتی تعداد باکتری‌های موجود روی دسته کتری از باکتری‌های موجود در سرویس‌های بهداشتی بیشتر است.

پزشکان تاکید دارند که شست و شوی مرتب دست با مواد شوینده می‌تواند خطر گسترش بیماری‎های روده‌ای در محیط‌های کاری را کاهش دهد.

پزشکان در این مطالعه با بررسی 280 نمونه از 70 آشپزخانه در هشت محیط کاری به این نتیجه رسیدند.




نقل از :ایسنا

کد: 3730 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۷ ارديبهشت بازدید: 3504 ساعت: 11:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خنک بنوشید بیشتر عرق می‌کنید تابستان فرا رسیده و مشکل عرق و بوی بدن آن تبدیل به کابوس خیلی‌ها شده است. گاهی در اتوبوس یا مترو و حتی فضاهای باز از بوی عرق بعضی‌ها نمی‌شود نفس کشید.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.
7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری در دوران بارداری باید اصول تغذیه ای را رعایت کنید تا ویتامین ها و پروتئین های لازم به بدنتان بریانید
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟