آبدارخانه‎ها آلوده‎تر از سرویس‎های بهداشتی هستند


در یک مطالعه جدید آشکار شد آبدارخانه‎ها و آشپزخانه‌های ادارات و محیط‌های کاری اغلب فضاهایی بسیار آلوده هستند تا جایی که حتی ممکن است از سرویس‎های بهداشتی نیز آلوده‎تر باشند و موجب بیماری کارمندان شوند.

به گزارش لقمه، پزشکان انگلیسی در این مطالعه دریافتند که حداقل نیمی از فضا و لوازم آبدارخانه در اداره و محیط کار به حجم زیادی از باکتری‎ها آلوده است و اغلب این آلودگی‎ها به شیوع بیماری‎های روده‌ای در بین کارمندان منجر می‌شوند.

آزمایشات نشان داده است که فضای این آشپزخانه‌ها و آبدارخانه‎ها حتی گاهی از سرویس‌های بهداشتی نیز آلوده‌تر است و لوازمی چون دسته کتری و دستگاه مایکروفر مکان مناسبی برای رشد انواع باکتری‌های بیماری‎زا هستند.

همچنین حجم زیادی از این آلودگی‎ها و میکروب‎ها روی دستگیره یخچال و دستگاه مایکروفر انباشته می‎شوند و گاهی حتی تعداد باکتری‌های موجود روی دسته کتری از باکتری‌های موجود در سرویس‌های بهداشتی بیشتر است.

پزشکان تاکید دارند که شست و شوی مرتب دست با مواد شوینده می‌تواند خطر گسترش بیماری‎های روده‌ای در محیط‌های کاری را کاهش دهد.

پزشکان در این مطالعه با بررسی 280 نمونه از 70 آشپزخانه در هشت محیط کاری به این نتیجه رسیدند.




نقل از :ایسنا

کد: 3730 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۷ ارديبهشت بازدید: 3320 ساعت: 11:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند برخی از غذا‌ها هستند که به صورت چربی یک راست در شک...

  تند غذا خوردن چاقتان می‌كند به سرعت غذا خوردن منجر به چاقی می‌شود.

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.
به آجیل "نه" نگویید مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
تغذیه در شرایط بحران كمبود غذا اولین پیامد شرایط بحران می‌باشد كه می‌تواند منجر به قحطی و ایجاد سوء تغذیه‌های پروتئین انرژی وك مبود ریز مغذی‌ها و در نتیجه تشدید شرایط بحران و شیوع انواع بیماری‌ها و یا افزایش مرگ و میر شود.