آبدارخانه‎ها آلوده‎تر از سرویس‎های بهداشتی هستند


در یک مطالعه جدید آشکار شد آبدارخانه‎ها و آشپزخانه‌های ادارات و محیط‌های کاری اغلب فضاهایی بسیار آلوده هستند تا جایی که حتی ممکن است از سرویس‎های بهداشتی نیز آلوده‎تر باشند و موجب بیماری کارمندان شوند.

به گزارش لقمه، پزشکان انگلیسی در این مطالعه دریافتند که حداقل نیمی از فضا و لوازم آبدارخانه در اداره و محیط کار به حجم زیادی از باکتری‎ها آلوده است و اغلب این آلودگی‎ها به شیوع بیماری‎های روده‌ای در بین کارمندان منجر می‌شوند.

آزمایشات نشان داده است که فضای این آشپزخانه‌ها و آبدارخانه‎ها حتی گاهی از سرویس‌های بهداشتی نیز آلوده‌تر است و لوازمی چون دسته کتری و دستگاه مایکروفر مکان مناسبی برای رشد انواع باکتری‌های بیماری‎زا هستند.

همچنین حجم زیادی از این آلودگی‎ها و میکروب‎ها روی دستگیره یخچال و دستگاه مایکروفر انباشته می‎شوند و گاهی حتی تعداد باکتری‌های موجود روی دسته کتری از باکتری‌های موجود در سرویس‌های بهداشتی بیشتر است.

پزشکان تاکید دارند که شست و شوی مرتب دست با مواد شوینده می‌تواند خطر گسترش بیماری‎های روده‌ای در محیط‌های کاری را کاهش دهد.

پزشکان در این مطالعه با بررسی 280 نمونه از 70 آشپزخانه در هشت محیط کاری به این نتیجه رسیدند.




نقل از :ایسنا

کد: 3730 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۷ ارديبهشت بازدید: 3456 ساعت: 11:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مصرف میوه زیاده روی نكنید

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.