طبخ غذا با فویل در سفر


چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.

به گزارش لقمه، می توانید مواد خام را در فویل(Foil) بپیچید و آن را روی زغال داغ بگذارید و مستقیما در فویل سرو کنید در این صورت هیچ تابه و بشقاب کثیفی باقی نمی ماند. چه راهی از این آسان تر؟ بنابراین یک رول کامل بردارید. آتش در آشپزی با فویل مهم است. شما به سطح کم عمقی از زغال نیاز دارید که در مدت پخت بسوزد. اگر به این نوع از آشپزی علاقه مند شده اید. به این چند نکته هم توجه کنید:


۱) فویل آلومینیومی در دو ضخامت وجود دارد اگر نوع استاندارد یعنی نازک آن را استفاده می کنید به دو لایه نیاز دارید در غیر این صورت یک لایه از نوع ضخیم فویل برای آشپزی کافی است.


۲) عامل مهم دیگر چگونگی پیچیدن غذا در فویل است. فویل را باید بدون منفذ بپیچید تا رطوبت را درون خود نگه دارد و به این ترتیب غذا با بخار پخته می شود و تمام آب آن در داخلش باقی می ماند.


۳) بسته فویل را مستقیما روی آتش زغال بگذارید و منتظر شوید غذا بپزد و دستکم یک بار، نیم دور طی پخت بچرخانید. هنگامی که زمان پخت تمام شد، بسته را از روی آتش بردارید، آن را باز کنید و یا شکافی ضربدری روی آن بدهید و آن گاه باز کنید و از خود ورقه فویل به جای بشقاب استفاده کنید. فویل استفاده شده را در سطل زباله بیندازید.


۴) سعی کنید همه مواد خام درون فویل جا شود و لبه های آن کاملا روی هم قرار گیرند و هوا به هیچ روی درون آن نرود. از بدون منفذ بودن بسته فویل مطمئن شوید.


جدول زمان پخت مواد غذایی در فویل آلومینیومی
 
ماهی کامل: ۱۵تا ۲۰ دقیقه

ماهی تکه شده: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه

کالباس و سوسیس: ۵ تا ۱۰ دقیقه،

سیب زمینی تکه شده: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه

آناناس کامل: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه

سیب زمینی کامل: ۴۵ تا ۶۰ دقیقه

برش هویج: ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

موز با پوست: ۸ تا ۱۰ دقیقه

جوجه تکه شده: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه

همبرگر گوشت گوساله: ۸ تا ۱۲ دقیقه

سیب کامل: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه


نکته: میوه پخته شده در فویل، دسر خوبی است. پیش از پیچیدن میوه، هسته آن را در آورید و کمی شکر در آن بریزید. سیب و به برای این کار از سایر میوه ها مناسب ترند. آناناس را کاملا بپزید.


نقل از :جوان

کد: 4020 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد بازدید: 6193 ساعت: 1:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


آ-آ

متشکر خیلی خوبه

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این کاهش وزن جانتان را می‌گیرد چاق هستید؟ می‌خواهید لاغر شوید؟ گوشتان به کلمه رژیم حساس شده؟ لاغری به هر قیمت در کوتاه‌ترین زمان ممکن؟البته که تقصیر شما نیست، چاق شدن تا حدودی تقصیر شماست، اما این که فکر کنید با رژیم غذایی خاص، در کوتاه ترین زمان ممکن می توانید به وزن ایده آل برسید، حتما اشتباه است. این جملات فقط در تبلیغات کاربرد دارد، نه در زندگی واقعی شما.
کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.