طبخ غذا با فویل در سفر


چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.

به گزارش لقمه، می توانید مواد خام را در فویل(Foil) بپیچید و آن را روی زغال داغ بگذارید و مستقیما در فویل سرو کنید در این صورت هیچ تابه و بشقاب کثیفی باقی نمی ماند. چه راهی از این آسان تر؟ بنابراین یک رول کامل بردارید. آتش در آشپزی با فویل مهم است. شما به سطح کم عمقی از زغال نیاز دارید که در مدت پخت بسوزد. اگر به این نوع از آشپزی علاقه مند شده اید. به این چند نکته هم توجه کنید:


۱) فویل آلومینیومی در دو ضخامت وجود دارد اگر نوع استاندارد یعنی نازک آن را استفاده می کنید به دو لایه نیاز دارید در غیر این صورت یک لایه از نوع ضخیم فویل برای آشپزی کافی است.


۲) عامل مهم دیگر چگونگی پیچیدن غذا در فویل است. فویل را باید بدون منفذ بپیچید تا رطوبت را درون خود نگه دارد و به این ترتیب غذا با بخار پخته می شود و تمام آب آن در داخلش باقی می ماند.


۳) بسته فویل را مستقیما روی آتش زغال بگذارید و منتظر شوید غذا بپزد و دستکم یک بار، نیم دور طی پخت بچرخانید. هنگامی که زمان پخت تمام شد، بسته را از روی آتش بردارید، آن را باز کنید و یا شکافی ضربدری روی آن بدهید و آن گاه باز کنید و از خود ورقه فویل به جای بشقاب استفاده کنید. فویل استفاده شده را در سطل زباله بیندازید.


۴) سعی کنید همه مواد خام درون فویل جا شود و لبه های آن کاملا روی هم قرار گیرند و هوا به هیچ روی درون آن نرود. از بدون منفذ بودن بسته فویل مطمئن شوید.


جدول زمان پخت مواد غذایی در فویل آلومینیومی
 
ماهی کامل: ۱۵تا ۲۰ دقیقه

ماهی تکه شده: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه

کالباس و سوسیس: ۵ تا ۱۰ دقیقه،

سیب زمینی تکه شده: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه

آناناس کامل: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه

سیب زمینی کامل: ۴۵ تا ۶۰ دقیقه

برش هویج: ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

موز با پوست: ۸ تا ۱۰ دقیقه

جوجه تکه شده: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه

همبرگر گوشت گوساله: ۸ تا ۱۲ دقیقه

سیب کامل: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه


نکته: میوه پخته شده در فویل، دسر خوبی است. پیش از پیچیدن میوه، هسته آن را در آورید و کمی شکر در آن بریزید. سیب و به برای این کار از سایر میوه ها مناسب ترند. آناناس را کاملا بپزید.


نقل از :جوان

کد: 4020 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد بازدید: 6215 ساعت: 1:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


آ-آ

متشکر خیلی خوبه

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا رژیم اهالی قطب شمال را امتحان کرده اید؟ رژیم غذایی که مخصوص اهالی شمالی جهان است سبب کاهش ...

  آیا می دانید مهمترین وعده غذایی چیست؟ به طور کلی در شبانه روز سه وعده غذا می خوریم (صبحا...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.
20 بخورید، 20 بگیرید بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.
6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...
آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی پایگاه خبری لقمه: زندگی خصوصی بازیگران، سلایق و روابط‌شان همیشه برای مردم جذاب بوده. آنها دوست دارند بدانند بازیگر مورد علاقه‌شان چه لباسی می‌پوشد، از کدام فروشگاه می‌خرد، چه عطری می‌زند، به چه برند و مارکی گرایش دارد، پاتوقش کجاست و برای این‌که غذا بخورد، عموما به چه رستورانی می‌رود.