صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
عرضه هر گونه سالاد، سبزی خام و کاهو در اغذیه فروشیها ممنوع است
معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
عرضه هر گونه سالاد، سبزی خام و کاهو در اغذیه فروشیها ممنوع است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برای بهبود وضع اغذیه فروشیها برخورد پلیسی نداریم. تلاش ما این است که با تشویق رستورانها و اغذیه فروشیهای سالم آنها را به اصلاح وضعیت تشویق کنیم و مردم را به سمت مراکز مورد تأیید بکشانیم.
به گزارش لقمه، احمدرضا فرسار امروز در نشست خبری مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره نحوه رسیدگی به تخلفات اغذیه فروشیهای متخلف که از جمله گوشتهای بیکیفیت استفاده میکنند، توضیح داد: ما برخورد پلیسی با رستورانها و اغذیه فروشیهای متخلف نداریم و سیاست ما بازدیدهای کارشناسی، آموزش و تشویق به تبدیل وضعیت است.
وی گفت: برنامه این است که با اظهارنظرهای کارشناسی و تعامل و همکاری با اصناف و اماکن کار را پیش ببریم و یکی از برنامه این است که به اغذیه فروشیهایی که عملکرد مناسبی دارند لوح طلایی، نقره و برنز بدهیم که مردم نیز اغذیه فروشیهای سالم را بشناسند.
فرسار ادامه داد: برای این کار 60 رستوران در استان تهران برای دریافت لوح نامزد شدند که از این تعداد 10 اغذیه فروشی در هفته آینده این لوح را دریافت میکنند.
وی ادامه داد: اغذیه فروشیهایی که 90 امتیاز بگیرند، لوح طلایی، آنهایی که 80 امتیاز بگیرند لوح نقره و مراکزی که 70 امتیاز بگیرند برنز دریافت میکنند، مصرف روغن، نمک مناسب، عرضه غذای رژیمی، تعیین کالری غذاها در منو از جمله گزینه هایی است که علاوه بر شاخص های بهداشتی و بهسازی در دریافت لوح طلایی موثر است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بعد از رستورانهای و اغذیه فروشیهای شهری به سراغ اغذیه فروشیهای بین راهی و بعد از آن قنادیها برای تشویق مراکز مورد تأیید میرویم.
وی اضافه کرد: با توجه به شیوع وبا و التور عرضه هر گونه سالاد، سبزی خام و کاهو در اغذیه فروشیها ممنوع است و مردم هر گونه تخلف از این امر یا هر تخلف بهداشتی دیگر را مشاهده کردند به شماره 09678 اعلام کنند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.
فرساد گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از نظر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور است که فاصله بین شرقیترین و غربی ترین نقطه آن 170 کیلومتر است و 10 میلیون نفر از جمعیت کشور یعنی یک هفتم ایرانیان تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی این دانشگاه هستند.
نقل از :فارس
کد:
395
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۳۰ شهريور
بازدید:
5725
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3
اعمال محدودیت کرونایی برای ۷ رسته شغلی/ محدودیت برای رستورانها و تالارها
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير
4
۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
5
«ورزشگاه آلمانی» یکی از رستورانهای زیبای لندن
۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ شهريور
6
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست
۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
7
تجربهای فراموشنشدنی با غذا خوردن در لیسبون
۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8
نظارت وزارت بهداشت بر رستوران های بین راهی در ایام نوروز
۱۳۹۵ يکشنبه ۸ اسفند
9
وعده شام کریسمس در کشورهای گوناگون
۱۳۹۴ جمعه ۴ دي
10
بهره برداری رستوران تمام خودکار در آمریکا
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
11
رستوران تمام خودکار در آمریکا به بهره برداری رسید
۱۳۹۴ جمعه ۱۳ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مضرات نخوردن صبحانه
شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خا...
شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزهتر شود!
پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...
خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان
لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژنهای گیا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر میگذارد
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته!
میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
نقره داغ مستها با گرانترین جریمه رانندگی
پایگاه خبری لقمه: نرخ جدید جرایم رانندگی از ۲۳ تیر امسال اعمال شد و در میان همه جرایم، یک تخلف جریمه سنگینتری دارد.
دو عامل بروز سرطان روده شناخته شد
تحقیقات اخیر محققان دانشگاه جورجیا نشان می دهد که عدم مصرف فیبر کافی در رژیم غذایی و مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک، مهمترین عوامل بروز سرطان روده هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است