نظارت وزارت بهداشت بر رستوران های بین راهی در ایام نوروز


پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بر لزوم تشدید نظارت وزارت بهداشت بر رستوران های بین راهی در ایام نوروز به منظور جلوگیری از بروز مسمویت های غذایی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، احمد حمزه در رابطه با اجرای برنامه سلامت نوروزی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: به دلیل افزایش میزان مسافرت ها و استفاده مردم از رستوران ها در ایام نوروز وزارت بهداشت هر سال اجرای برنامه سلامت نوروزی را در دستور کار قرار می دهد.
وی بر لزوم تشدید نظارت وزارت بهداشت بر رستوران ها به ویژه مراکز بین راهی در ایام نوروز تاکید کرد وگفت: از جمله تخلفات رستوران‌ها در ایام نوروز آلودگی میکروبی برخی مواد غذایی است که ممکن است به دلیل استفاده از مواد ارزان قیمت و بی‌کیفیت و همچنین عدم رعایت نکات بهداشت رخ دهد.

حمزه با بیان اینکه عملکرد وزارت بهداشت در رابطه با پایش سلامت مواد غذایی رستوران ها در ایام نوروز مثبت بوده است، تصریح کرد: شهروندان در ایام نوروز باید به تغییراتی که در برنامه غذایی و الگوی غذایی پیش می آید توجه داشته  و سعی کنند از تناول غذا و آبی که سلامت آن مورد تایید نیست خودداری کنند.

وی با بیان اینکه پرسنل بهداشت محیط وظیفه ارائه خدمات بهداشتی به مردم را در ایام نوروز بر عهده دارند، تصریح کرد: بدون تردید تلاش و همت مضاعف کارشناسان بهداشت محیط در این ایام سلامت شهروندان را افزایش می دهد؛ به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی ضروری است بازرسان بهداشت محیط به طور مستمر عملکرد تمامی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی را مورد ارزیابی قرار دهند.

حمزه، بر لزوم توجه جدی به تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان در ایام نوروز تاکید کرد و گفت: امنیت و سلامت غذایی و همچنین حفظ سلامت شهروندان در ایام نوروز از اهمیت زیادی برخوردار است به دلیل آنکه در ایام نوروز با بیماری‌هایی که از طریق آب و غذا انتقال می یابد مانند انواع مسمویت ها مواجه هستیم بنابراین باید نظارت ها بر مواد غذایی رستوران ها تشدید شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بر لزوم همکاری بازرسان تمامی دستگاه ها مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین شهرداری ها با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای بهبود خدمات رسانی به مسافران در ایام نوروز تاکید کرد و گفت: به دلیل حساسیت این ایام نظارت دستگاه ها باید بر عملکرد رستوران های شهری و بین راهی بیشتر شود؛ بدون قطع اگر نظارت ها تشدید شود مسمومیت های غذایی در ایام نوروز کاهش می یابد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :aftabnews

کد: 10854 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۸ اسفند بازدید: 2116 ساعت: 12:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آسیب به معده با تغذیه نامناسب لذت غذا خوردن را متوجه نمی‌‌‌شویم؛ چون در بدترین ش...

  یبوست در سفر را چگونه از بین ببریم؟ یبوست یکی از همراهان مسافرت است. مسافت‌های طولانی ...

  همه چیز در مورد رژیم سرکه سیب کارشناسان معتقدند که سرکه سیب چربی ها را می سوزاند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کشک و قره قوروت دشمن پوکی استخوان زهره خدایی در گفت‌وگویی گفت: کلسیم یک نوع ماده معدنی است که وجودش به مقدار کم برای بدن لازم است .وجود این ماده در ساختمان هورمون‌ها و هم در ساختمان استخوان ها بسیار ضروری و مهم است.
با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همین‌رو یک ضد‌لک قوی به شمار می‌رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه‌های ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند.
چه مانعی بر سر لاغری وجود دارد؟ بسیاری از افکار غلط و نادرستی که بر ذهن ما حاکم است باعث می شود که با وجود رژیم های لاغری ،نتوانیم لاغر شویم.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»