در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری؛
دکتر سعیدآبادی درباره اهمیت میراث معنوی در یونسکو سخن می‌گوید


پنجمین نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری با سخنرانی دکتر سعیدآبادی و دکتر رضوان‌فر روز جمعه 14 تیرماه در کاخ سعدآباد گشایش می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی- هنری سفره های ایرانی اسلامی، مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره های افطاری، عصر جمعه 14 تیرماه با حضور «دکتر محمدرضا سعیدآبادی» دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، «اصغر امیرنیا» مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و «دکتر مرتضی رضوان‌فر» معاون پژوهشی پژوهشکده مردمشناسی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، از ساعت 17 الی 19 در سالن سینمای کاخ ملت برگزار می‌شود.

بر این اساس، در این مراسم دکتر سعیدآبادی به ایراد سخنانی درباره « اهمیت میراث معنوی در یونسکو» می پردازند و همچنین دکتر رضوان فر در مورد «مردمشناسی تصویری» سخنرانی خواهند داشت. همچنین از دیگر سخنرانان این برنامه، محمدصالح رضاخانی، مدیر مجموعه تاریخی فرهنگی سعدآباد و محمدمهدی رحیمیان، عضو شورای سیاستگذاری مسابقات و رییس هیات داوران، هستند.

یادآوری می شود، با برگزاری نمایشگاه عکس سفره های افطاری، پنجمین سال برگزاری مسابقات سفره های ایرانی اسلامی به پایان می رسد که در این برنامه جشن شش سالگی این مسابقات با حضور اساتید فرهنگی هنری مطرح برپا می‌شود.

شایان ذکر است مسابقات عکاسی از سفره‌های ایرانی اسلامی از سال 1387 توسط محمدصالح حجت الاسلامی طراحی و در سایت لقمه به اجرا درآمده است و مالکیت معنوی آن نیز در آذرماه سال 1390 به طور رسمی به ثبت رسیده است.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 4365 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۴ تير بازدید: 4172 ساعت: 9:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فایده شام دسته‌ جمعی برای کودکان شاید باور این موضوع كمی دشوار باشد، ولی صرف شام در...

  شیر را با شیره خرما میل كنید اگر این روزها به یكی از شهرها یا استان‌های جنوبی ك...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضررهای مصرف زیاد چای سیاه نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!