یک صبحانه عربی لذیذ و دلچسب


ترکیب تخم مرغ و سبزیجات کبابی صبحانه ای عالی برای روز تعطیلتان است.

مواد لازم:

1 عدد بادنجان بزرگ
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
2 قاشق چایخوری برگ نعناع، خرد شده و چند برگ برای تزئین
200 گرم پنیر ریکوتا تازه و کم چرب
4 عدد تخم مرغ
6 عدد گوجه فرنگی کوچک، دو نیم شده
2 عدد خیار، دو نیم شده از طول
نیم فنجان (حدود 80 گرم) زیتون
1 قاشق چایخوری ادویه دلخواه
100 گرم فتای کم چرب
2 قاشق چایخوری عسل
2 قاشق چایخوری روغن زیتون


دستور تهیه:

1. ماهیتابه یا گریل باربکیو را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. بادنجان را از طول به 8 برش باریک ببرید و هر دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته کنید. دو دقیقه هر طرف این برش را کباب کنید تا طلایی شوند. کنار بگذارید تا سرد شوند.

2. نعناع خرد شده را با ریکوتا مخلوط کنید تا یکنواخت شود و ادویه بزنید. وقتی برش های بادنجان سرد شدند، یک قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را در انتهای یک برش بادنجان بگذارید و بپیچید و محکم کنید. برای بقیه برش ها هم همین کار را بکنید.

3. تخم مرغ ها را در قابلمه کوچکی بگذارید و آب بریزید و بگذارید بجوشد. حرارت زیر آن را روی متوسط بگذارید و بگذارید 5 تا 6 دقیقه بجوشد و بعد تخم مرغ ها را درآورید و در آب یخ بیندازید. سپس پوست آنها را بکنید و به دو نیم کنید.

4. برای سرو آنها، رول های بادنجان، تخم مرغ ها، خیار و زیتون ها را در بشقاب ها تقسیم کنید و روی آنها ادویه (سماق) بپاشید. فتا را ریز ریز کنید و در بشقاب ها بریزید و روی هر کدام عسل هم بریزید. در نهایت با برگ های نعناع بشقاب ها را تزئین کنید و در صورت دلخواه روغن زیتون هم بریزید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 4829 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 5098 ساعت: 4:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودی‌ها جشن عروسی‌تان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.
پرده بدون سفره پایگاه خبری لقمه: چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به روزهای پایانی خود نزدیک شده و با وجود تنوع ژانری و موضوعی، جای خالی سبک زندگی ایرانی و مؤلفه‌های آن هم در آثار فیلم‌سازان پیشکسوت و هم فیلم‌سازان جوان محسوس است. یکی از این موارد کمتر پرداخته شده «غذای ایرانی» است.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.