سیزدهمین سکاندار نظام سلامت مشخص شد
با رأی بالای مجلسی‌ها؛ هاشمی وزیر بهداشت دولت یازدهم شد


دكتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی، با کسب رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کابینه دولت یازدهم انتخاب شد.

به گزارش لقمه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در آخر جلسه علنی امروز پنج شنبه بررسی رای اعتماد وزرای پیشنهادی از جمله دكتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر پیشنهادی بهداشت را در دستور كار خود داشتند كه با 260رای موافق به وی رای اعتماد دادند که بسیار قابل توجه بود.

بر این اساس در جلسه رای اعتماد وزرا، از مجموع 284 رای، 260رای موافق، 18رای مخالف و 6 رای ممتنع به دکتر قاضی زاده وزیر پیشنهادی بهداشت داده شد.

گفتنی است رییس جمهور دکتر حسن روحانی پیش از برگزاری مراسم رای گیری اعضای کابینه، طی سخنانی درباره وزیر بهداشت پیشنهادی اش گفت: « با اصرار از دکتر هاشمی دعوت به این کار کردیم. ایشان مسئولیت های بسیار سنگینی را به عهده داشته اند و خدمات بسیاری را در امر پزشکی بخصوص چشم پزشکی به کشور داشته و دارند.ایشان سابقه طولانی حضور در جبهه و سابقه جهادی دارند. جامعه پزشکی اعتماد وسیعی به ایشان دارند و بعد از نشر نام ایشان به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت مورد استقبال وسیع جامعه پزشکی و بزرگان این جامعه قرار گرفته اند. »

دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی سیزدهمین وزیر بهداشت بعد از انقلاب اسلامی کشورمان است. پیش از این دکتر کاظم سامی روانپزشک، دکتر موسی زرگر جراح عمومی، دکتر هادی منافی جراح عمومی، دکتر سید علیرضا مرندی متخصص اطفال و فوق تخصص نوزادان، دکتر ایرج فاضل فوق تخصص جراحی عروق، دکتر رضا ملک‌زاده فوق تخصص گوارش و کبد، دکتر محمد فرهادی متخصص گوش، حلق و بینی، دکتر مسعود پزشکیان فوق تخصص جراحی قلب و عروق، دکتر کامران باقری لنکرانی فوق تخصص گوارش و کبد، دکتر مرضیه وحید دستجردی متخصص زنان و زایمان، دکتر محمد حسن طریقت منفرد دكترای طب عمومی و متخصص جراحی چشم ، سکان وزارت بهداشت در بعد از انقلاب را در دست داشتند.

لازم به ذکر است جلسات نمایندگان مجلس نهم برای بررسی برنامه‌ها و صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه یازدهم از روز دوشنبه 21 مرداد آغاز شد که امروز (پنج شنبه) در آخر این جلسه با برگزاری مراسم رای گیری و اعلام نتایج به کار خود پایان داد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 4850 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۶ مرداد بازدید: 4190 ساعت: 4:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مجری دستپخت: دست تاکسیرانان را می بوسم ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
2 تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند
3 گزارش تصویری از برداشت شلیل ۱۳۹۲ شنبه ۵ مرداد
4 راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۳ تير
5 فتحعلی اویسی و آشپزی با خوراکی های عجیب و غریب ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن
6 گزارش تصویری/ مروری بر قیمتهای شب یلدا در سال 90 و 91 ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ آذر
7 گزارش تصویری/ آیین سنتی طشت گذاری در اردبیل ۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان
8 برخی رستوران‌ها در پشت صحنه سرطان به خورد مردم می‌دهند ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۷ مهر
9 وزیر بهداشت: ذایقه مردم را با تولیدات مواد غذایی مفید تغییر دهید ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۶ مهر
10 گزارش تصویری/ برداشت سیب زمینی ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۶ مهر


نظرات


مردم اراک

سلام آقای وزیر شمارا به خدا یه نگاه کوتاهی به دانشگاه علوم پزشکی اراک داشته باشیداوضاع خیلی خرابه خواهش میکنیم.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
پیشنهادهای کم‌حجم و پرکالری برای لاغرها متاسفانه برخی از افراد برای افزایش وزن غذاهای پرکالری، چرب ولی بدون ارزش تغذیه‌ای مصرف می‌کنند ولی بعد از مدتی که به وزن دلخواه رسیدند، دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.