به گزارش لقمه، دبیر جشنواره بین المللی شهر غذا هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی مصرفکنندگان با برندهای صنایع غذایی دانست و گفت: این جشنواره، فضایی مناسب برای هویت سازی صاحبان برندها ، تبادل تجربه و اطلاعات فعالان صنایع غذایی فراهم میکند.
کاوه ناصری افزود: همچنین زمینه آشنایی مصرف کنندگان با پیامهای این صنعت به وجود میآید که سعی شده با چاشنی برنامههای ویژه فرهنگی به اجرا درآید.
وی ادامه داد:این نمایشگاه با ایده برداری از رویداد جهانی هفته سبز برلین و تجربیات 10 سال اخیر نمایشگاه بین المللی ایران اگروفود طراحی شده است.
ناصری خاطر نشان کرد: پیشتازان تولید مواد غذایی، رستوران ها، فست فودهای ایرانی و بین المللی شرکت کنندگان اصلی این نمایشگاه هستند.بازگشت به صفحه نخست