جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود


پایگاه خبری لقمه: فرماندار شهرستان نیر گفت: بعد از ۲ سال وقفه جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می‌شود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، شهرام محمدی عصر یکشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی در نیر اظهار کرد: این جشنواره که در سال‌های گذشته به صورت پرشور و با حضور سرآشپزان استان‌های مختلف برگزار می‌شد، بعد از ۲ سال وقفه به دلیل شرایط کرونایی دوباره از سر گرفته شده و ۲۲ تیرماه شاهد برگزاری این رویداد در منطقه بولاغلار نیر خواهیم بود.

وی تصریح کرد: در قالب این جشنواره که همزمان با دهه ولایت و امامت و در ایام مابین عید قربان و عید غدیر برگزار خواهد شد، سعی ما بر این است تا فضای با نشاطی را برای عموم مردم به ویژه میهمانان و گردشگران فراهم کنیم تا ظرفیت‌های گردشگری نیر بیشتر در سطح ملی معرفی شود.

فرماندار شهرستان نیر گفت: هدف اصلی از برگزاری این رویداد توجه جدی به شاخص‌های گردشگری در شهرستان نیر است چرا که این شهرستان با داشتن جاذبه‌های طبیعی، آب‌های معدنی بی‌نظیر، همچنین ابنیه‌های تاریخی و سایر گنجینه ارزشمند توریستی فرصت جذب مسافران و گردشگران بیشماری را فراهم کرده است.

محمدی افزود: ما بیش از گذشته از ظرفیت این جشنواره با هدف حمایت و هدایت از سرمایه‌گذاران استفاده خواهیم کرد تا این شهرستان بتواند در مسیر توسعه همه‌جانبه قرار گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با برگزاری جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی رویدادهای مختلف ورزش بومی و محلی، برپایی غرفه‌های صنایع دستی و سایر تولیدات اهالی نیر را اعم از شهری و روستایی شاهد خواهیم بود تا مسافران و گردشگران از این ظرفیت و زیبایی‌ها بهره بگیرند.

فرماندار نیر اضافه کرد: امیدواریم برگزاری چنین رویدادهایی در طول سال به شکل متنوع و با برنامه‌ریزی مطلوب و مناسب فرصت معرفی توانمندی‌های این شهرستان را در مسیر گردشگری و ارتقای توانمندی‌ها در این حوزه مهیا کند.

 خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14836 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد بازدید: 821 ساعت: 7:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
3 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
4 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
5 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
6 فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
7 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
8 جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
9 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
10 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  داروی طبیعی برای سرماخوردگی! این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخو...

  موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن تابحال دقت کرده‌اید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
نگذارید دیابت بارداری به دیابت نوع 2تبدیل شود! وقتی صبحانه نخورید، هزار و یک بلا ممکن است برسرتان بیاید که یکی از آنها افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم است.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.